Moon koukuttunut. Pahasti. Paimennukseen Reiskan kanssa ja lambeihin. Ne on ihania vaikka sainkin mojovan mustelman pyllyyni jonkun sarvista eilen. Iteppähän kyllä törmäilin

Ensimmäisellä kierroksella olin vähän hukassa ja Reiskaakin tais huvittaa kieriminen, pyöriminen, rapsuttelu ja kapsuttelu ja muu yleisöhuvin tarjoaminen enemmän kuin muu. Toki en itsekään voinut olla nauramatta sen edesottamuksille. Lampaita kohtaan käyttäytyi edelleen hienosti ja oli edelleen kuulolla ihan hyvin eikä koko homma mennyt paikallaan ympyrän pyörimiseksi. Tyytyväinen mamma.

Väliin katsottiin Jaanan ja Bowwen ja Tanjan ja Yeffin paimennusta ja on se vaan jännää kun kolme samanrotuista koiraa ja paimentavat kaikki hieman eri lailla. Hienosti kuitenkin. Kateeksi käy ohjaajien taitoa liikkua siellä lambien seassa, itse kun olen hätää kärsimässä ja hukkailen lampaat välillä ohimennen... Noloa? 

Kokeneempien suorituksia on kyllä kiva seurata ja koittaa samalla takoa omaan päähän, että noin minun tulisi toimia. Jotain vissiin meni jakeluunkin, koska toisella rundilla meni mielestäni tosi hyvin. Liikuin itse ripeästi ja Reiska ajoi lampaita perässä / vierellä tosi hyvin ja melkeinpä vielä ihan kohtalaisella etäisyydellä. Toki en vieläkään päässyt selvyyteen siitä, mikä se oikea etäisyys on, ei ainakaan se, että Reiskan törsäke on lambien pyllyssä. Käännökset olivat sujuvampia kuin koskaan (en sanonut, että hyviä, mutta kuitenkin) ja jotenkin oli tunne, että kyllä tämä tästä, kyllä me opitaan. Ehkä me joskus ollaan sillä tasolla kun eräskin koira ohjaajineen kun ohjaaja seisoo hallin seinustalla ja huutelee koiralle käskyjä ja koira kuljettelee laumaa sinnepäin minne ohjaaja haluaa.. Ensi kerralla ehkä enemmän ajoharkkoja maahanmenosta ja oikean ja vasemman opettelua. Muutaman kerran Reinomies teki niin, että kun käskin sen ajaa (ei tajua käskyä), niin tulikin suoraan minua kohti kiertämättä lampaita ja kas kummaa kun sen jälkeen lambilauma hajosi hetkeksi..

Tosi hyvä fiilis jäi ja olin tosi onnellinen kun menin kotiin ja laitoin pään tyynyyn.  Kiitokset seurasta beussinomistajille! Toivottavasti nähdään taas samoissa merkeissä!!

Tänään tokoilemaan Lentsun kurssille Turkuun hyvässä seurassa ja lambikuvia tulloo ehkä torstaina tai sit kun päädyn kotiin ja olen tolkuissani...