1946416.jpg

Kerrankin onnistuin ottamaan pojista kuvan niin, että ne on paikoillaan. On meinaan yllättävän vaikeeta saada kahdesta vauhdikkaasta bossusta kuva, niin että ne on siinä yhtäaikaa.

Lähiaikoina me ei olla puuhailtu mitään kovin ihmeellistä. Repe varsinkin on päässyt vähän retuperälle. Meidän pk-tottelevaisuuskoulutukset siirty sunnuntaille (kukaan ei tietenkään muistanu mulle kertoo asiasta, niin en oo nyt Repsan kanssa käyny siellä varmaan kuukauteen). Tänä sunnuntaina vois koittaa tsempata ja raahata pyllynsä sinne, muuten sinne ei kuitenkaan ikänä enää pääse.

Emäntä kouluttaa tänään itseään ja menee remmirähjäysluennolle, jos sieltä sais jotain vinkkejä meidän toimintaan. Toivossa on hyvä elää =)

Viime viikonloppuna isännän siskon pojat oli meillä hoidossa ja teki varsinkin Repsalle hyvää. Repsa kun ei liikaa oo pikkuihmisten kanssa ollut. Tosi hyvin Repsa nykyään kyllä ottaa pojat. Alkuaikoina (siis sillon joskus kun Reiska oli pieni) Repsa pelkäs niitä melkosesti, mut nyt se on hokannu, että ei niissä mitään suurempaa pelättävää oo (tosin lasten leluista lähtee yllättävän kova meteli välillä) ja tykkäis vähän hönkäillä korvaan herkkiä juttuja, mut pojat ei oo innostunu siitä, että Reiska tulee hönkimään ja nuoleskelemaan niiden korvia =)

Kyttis lähti eilen taas lomaileen meistä ja Reiska oli illan jotenkin vähän ihmeissään, että jäinkö mä nyt oikeesti mamman kanssa kaksin tänne. Mut sit kun Rane tuli töistä, niin Repsan elämäänkin tuli vähän valoo =) Kummallisen hyvällä tuulella oli kuitenkin eilen illalla. Mä tosin koitin lukee tenttiin (hirvee stressi siitä hemmetin tentistäkin iskeny, KÄÄK), niin Respa tuli oksentaan mun viereen. Noh, siinä oli se hyvä puoli, että huomasin, että meidän lattia on vino, kun se oksennus lähti heti valumaan kauheeta vauhtia. Noh, sit tuli itellekkin kiire alkaa siivoomaan sitä, kun ei voinu tietää mihin asti se valuu. Reiska oli tainnu syödä vähän liikaa karvoja ja siks tuli yrkkä. Pitäis ehkä imuroida joskus... Sit kun lukemisesta ei tuntunu tulevan mitään (kun Reiska halus huomioo ja kiikutti koko ajan jotain lelua mulle ja jos en ottanu sitä vastaan, niin se löi sen lelun pöydälle mun tenttikirjan päälle, mihis muuallekkaan?), niin päätin opetella Reiskan kanssa noutamista. Paikotin sen istumaan, heitin lelun ja sanoin "hae". Noh, nopeastihan tuo meni jakeluun, kun se sai aina namin, kun toi sen lelun mun käteen. Kaipaamme paljon harjotusta lisää, mutta alku vaikutti taas tällä erää lupaavalta. Lisäksi olemme harjoitelleet kontakteja lähiaikoina, koska ne on meiltä jokseenkin hukassa. Tosin emäntä on ollut vähän väliä sairas...jos ei aivotärähdys, niin sitten flunssa tai ruokamyrkytys...Mut urheilijahan ei tervettä päivää nää... =) kröhöm...

Tosin se Reiskassa on ollu vähän ärsyttävää sen jälkeen kun alunperin aloin noutamista opettaa sille, että se on oppinu kiikuttaan kaikenlaisia leluja yms. mun syliin, pöydälle yms. kun se haluaa saada leikkiseuraa. Pitäis varmaan käydä ostamassa se noutokapula, jos vaikka alettais sitten sen kanssa touhuumaan ja unohdettais lelujen noutaminen. Tosin ulkona Reiskaa ei tuo noutaminen niinkään huvita... Tai se hakee sen mitä pitääkin, mut ei tuo mulle, kun jää iteksiin leikkimään... Tosin ulkona nyt sitä ei oikein mikään muu kiinnosta kun emännän vahtiminen. Jos vaikka joku koittaa pölliä mamman! Ja sit tietenkin niitä iki-ihania mörköjä on kiva nähdä... Eilen oli kyllä mielenkiintoista huomata, että kun Kyttä oli poissa, niin Reiskan piti alkaa kotonakin vahtimaan. Normaalistihan Kyttä raportoi, jos joku vieras kävelee käytävässä tai posti tulee tai ovikello soi tai ylipäänsä tapahtuu jotain, mikä poikkee normaalista. Reiskaa ei suuremmin mikään tommonen kiinnosta. Ei hauku edes ovikelloa. Ei tietenkään ees tarvi, kun Kyttä hoitaa homman. Tosin Reiska alkaa haukkumaan vasta sitten, kun vieraat tulee sisään. Jos sattuu tulemaan jotain vähän oudompia vieraita. Mutta eilenillalla makoilin Reiska kainalossa sängyllä, kun se yhtäkkiä alko puksutteleen ja sitten piti vähän haukahtaa möreellä vahtihaukulla ja sit piti vähän koventaa sitä haukkuääntä ja sitten piti mennä oikein ovelle puksutteleen. Käskin sen sieltä sitten pois ja aloin itekkin kuunteleen, niin joku tais naapurissa tehdä muuttoo kymmenen jälkeen illalla tai siltä se ainakin kuulosti. Mut hieno huomata, että Reiska ottaa vahtihommat hoitaakseen Kytän ollessa poissa =)