Elikkäs käytiin siis Haimoon mätsärissä lauantaina. Jälkeenpäin mätsäristä toooosi hyvä fiilis! Mätsäri järjestettiin isolla hiekkakentällä ja siellä oli ruhtinaallisesti tilaa harjotella ennen virallista esiintymistä. Harjoteltiin siis juoksemista. Reiskan kanssa ei oo koko kesänä harjoteltu mitään näyttelyjuttuja, kun jo luovuimme toivosta sen suhteen...Reiska ei kävele vierellä mun kanssa nätisti, mutta kun nostetaan vähän vauhtia ja aletaan juosta, niin johan tulee mallikkaasti vierellä. Harmi kun oon niin huonossa kunnossa, ettei voi harrastaa lenkkeilyä juoksemalla, ois meinaan paljon miellyttävämpää kun kävely sen kanssa... Sitten mitä vauhdikkaammin juoksi, niin sitä hienommin Reiska tuli sivulla mukana. Rane sitten sanoikin, että juokset sitten vauhdilla kehässä.

Jouduttiin muuten yleiseen sarjaan, kun oltiin pentuluokkaan liian vanhoja, pentuluokka oli 4-9 kk vanhoille. Noh, ensimmäiseksi parinamme oli joku mikälie..ei husky, mut jotain sinnepäin, ehkä. Tuomari juoksutti meitä sitten ympäri kehää, Reiska juoksi tosi nätisti, kun mentiin sitten vauhdilla niinkuin Rane käski. Emännällä meinas vaan kunto loppua kesken..*huhhuh* Seisomista Reiska ei oikein meinannu jaksaa suorittaa, istuminen, epämääränen venkoilu ja kaikki muu oli kivempaa. Tuomarin tullessa tutkimaan otin Reiskan jalkojeni eteen ja pidin kaulapannasta kiinni (Ranen mielestä kaukaa katsottuna näytti kunnon kuristusotteelta, mut ei sentään ollu semmonen) ja tuomari sai koskee meidän jätkään!!!!! =) OON NIIN YLPEE!! Vähän Reiska siinä luimisteli ja ihmetteli, että mitä hemmettiä tässä nyt räpelletään, mut se kesti tuomarin hipelöinnit kuin mies! Eikä venkoillu ees sun taas niinko yleensä ja sitä pysty ihan helposti piteleen siinä, ekaa kertaa! IHANAA REISKA! Mamma on niiiiin ylpee! =)

Tuomari ei sitten millään meinannu osata päättää kumpi koira on kivempi. Lopulta tuli siihen tulokseen, että Reiska sai punasen nauhan. Oltiin kehän jälkeen Ranen kanssa molemmat ihan ihmeissämme, että on hienoo kun saatiin ekaa kertaa punanen nauha!

Punasten "finaalissa" sitten oli erittäin sekalaista sakkia. Tuomari ei pitäny Reiskasta, sen huomasin jo alussa. Finaalissa juoksi nätisti, mutta seisominen...jotain sanoinkuvaamattoman kamalaa...Koitin namilla saada sen seisomaan. No joo, kyllä se seiso, mut näpsi koko ajan mun sormiani, kun koitti saada sen namin siitä itelleen. Vähän väliä koitti myös laittaa pyllynsä maahan. TÄTÄ HARJOTELTIIN SITTEN LOPPUVIIKONLOPPU JA JATKOSSA VIELÄ LISÄÄ!

Loppupeleissä kävi niin, että emme sijoittuneet, oltiin punasten 6-8. Vähän harmitti alkuun kun tuomari ei tykänny meistä (toisin sanoen siellä oli viidelle parhaalle pokaalit jaossa), mut sit rupesin miettiin, että tää oli mahtava saavutus meiltä! =) Selvää edistymistä!

1810819.jpg

1810833.jpg

1810839.jpg

Nyt sain taas semmosen näyttelykärpäsen pureman, että mitä ilmeisimmin olen menossa torstaina mätsäriin Helsinkiin ja jos se menee hyvin, niin ilmotan meidän Salon näyttelyyn. Se oli joskus syyskuussa (ryhmänäyttely)... Joten... elellään toivossa, että Reiska antais torstainakin koskee itteensä...siitähän se nyt lähinnä on kiinni toi näyttelyyn ilmottautuminen...

Keskiviikkona ollaan näillä näkymin menossa Repen kanssa tottelevaisuuskoulutukseen sitten katteleen, kun ei viime viikolla päästy...Pestiin viime viikon keskiviikko seiniä Ranen kanssa... kun kaksi mustaa tyyppiä, toinen ruskein merkein ja toinen ruosteenpunaisin merkein, olivat saaneet meidän seinät epämääräseen keltaseen mähmään...

Toivottavasti säät vaan sallii, ois tämmösiä ulkomenoja kerran tiedossa...ja jossain vaiheessa pitäis olympialaisiakin keretä katteleen...