Kyttä innoissaan koirapuistossa alkuviikosta

Ajattelin tänään kokeilla viimeisen lomapäivän kunniaksi vetohommeleita Kytän kanssa. Näin päiväsaikaan ei ole suuremmin porukkaa meillä päin lenkkeilemässä ja ajattelin, että voin kokeilla asenteella: Ei siitä voi muuta tulla kun katastrofi... Kun normilenkkiaikaan ei voi kokeilla vetohommeleita, kun en luota siihen vielä, että Kyttä muistais olla rähisemättä.

Kyttä oli ihan kikseissään kun sai valjaat päälle. Koko talo varmaan kuuli sen into-vinkunan, mikä vanhuksesta lähti. =)

Kyttä on kai joskus pikkumiehenä harjoitellut hieman vetämistä, ei kuitenkaan emännän vetämistä, vaan jotain pulkkaa kai lähinnä. Vetäminen sujui kuitenkin ihan käsittämättömän hyvin. Veto oli jatkuvaa ja nättiä heti kun oltiin saatu ensimerkkailut ja normitarpeiden teko tehtyä. Tyyppi tajus heti, että mistä hommassa on kyse! Olin niin tyytyväinen, Kyttä on ihan luonnonlahjakkuus vetohommissa. Vaikka mentiin kävellen, niin osasi juuri oikein vetää mammaa eteenpäin. Reiskallahan ongelmana on nyt selkeesti se, että kävely on liian hidas vauhti sille. Reiska vetää nätisti juostessa, mamma ei vaan oo vielä juoksukunnossa. ;) Ja ehkä Kytällä on semmosta rauhottumiskykyäkin enemmän, Reiska kun on niin tohkeissaan vetämisestä koko ajan. Kyllä Kytästäkin tosin huomas, että se rakasti vetämistä yli kaiken! Käännöksetkin suju tosi hyvin, risteyksissä Kyttä otti tosi hienosti kontaktia muhun ja sit vaan osottelin kädellä, että mihin suuntaan mennään ja Kyttä lähti aina nätisti osotettuun suuntaan. JEE! Tästä on hyvä jatkaa. Pitää tosin kattoo, että miten pääsee vetohommiin Kytän kanssa, kun en viitti lähtee vetoiluihin tosiaan normilenkkiaikoihin, kun täällä on niin paljon populaa sillon liikenteessä.

Nyt on kyllä itellä niin tyytyväinen ja onnellinen fiilis, kun on mukava reissu alla Kytän kanssa.

Kokeilin myös uusia ulkoiluhousujani, jotka ostin eilen Salon vierailullani. Olivat tosi hyvän oloset ja toivottavasti kestävät yhtä kauan kuin vanhat, jotka nyt keskiviikkona sanoivat yhteistyösopimuksensa irti.

Reiska oli kotona katkerana sillä aikaa kun olin Kytän kanssa pitämässä hauskaa ja sitten sitä selkeesti otti suuresti päähän yksin kotiin jääminen ja se oli löytäny läjän nenäliinoja, jotka oli pitäny pilkkoa minipaloiksi ympäri eteistä. Myös mun aamutossun se oli kaivellu esiin, mut tossu oli ehjä. Reiskan kannalta onneksi. Myös koirien ruokasäkkiä oli pitäny selkeesti vähän tökkiä, säkki oli ainakin vaihtanu paikkaansa, mut mitään se ei ollu syöny.

Noh, Reiska pääsee kohta kun mamma on hetken lepäilly, ulkoilemaan ja tekemään jotain kivaa. Illalla kun pojat saavat olla kaksin kotona, kun me ihmiset lähdetään Kuusankoskelle seikkaileen ja kattoon kaveripariskunnalle autoo. Ihan kiva, että loman lopuksi pääsee vähän lomareissuun, muuallekin kun Forssaa kauemmaksi.  Tänään tosiaan vietetään viimeistä lomapäivää =(

Väsyny "vanhus" =)