Eilen oli taasen paimennuspäivä! Matkalla paimeneen noukittiin Minna mukaan tutustumaan puuhaan ja saamaan pahemman koirakuumeen itselleen  Toki jos miesten sanotaan keväisin hinkuvan uutta autoa ja olevan autokuumeen vallassa, niin minä olen koko kevään ollut koirakuumeen vallassa. Kumma juttu!

Paikalle päästyämme Jaana ja Bowwe olivat jo kirjaimellisesti vauhdissa! Kohtalaisen hyvin näytti menevän tälläkin kertaa, toisella kierroksella meni jo todella hyvin kun koiraa muistutettiin maahanmenosta ja alkoi käskyt menemään paremmin kovalevylle!! Hyvä te!

Reiskalla oli samanlainen möömööpäivä kuin oli ollut maanantaina. Kuumuus taitaa haitata sitä pahasti kun on jotenkin vetelän oloinen pääsääntöisesti ollut lähiaikojen lämpiminä päivinä. Reiska toimi paremmin kuin viimeksi ja puuhasteli omiaan hieman vähemmän kuin viimeksi (tuore lampaankakka on vaan niiiin ihanaa, ettei Reino pysty sitä vastustamaan!). Kuljetukset alkoi sujumaan jo hyvin. Toki yksi ja sama lammas "tippui" koko ajan kyydistä ja Reiska taapersi tämän lampaan vierellä nuoleskellen samalla kyseisen lampaan korvaa. Voi hönö!

Muutama kiva hakukaari ja muutama onnistunut suoritus itsellä. Jäi oikein hjuva mieli! Reiskalla oli muutamaan otteeseen taas SE ilme, joka sillä pitäisi olla kyllä melkein koko ajan paimennuksessa päällä. Ehkä se saadaan vielä kaivettua esiin joka kerraksi ja koko ajaksi. Se on semmonen AHAA TÄÄ ON TÄÄ JUTTU ilme. Sellainen innostunut. Jotenkin tuntuu, että meno on minun ja lampaiden osalta vähän liian verkkaista aina välillä ja Reiskaa kyllästyttää semmoinen matelupuuha. Kun itse olen muutaman kerran painellut vauhdikkaammin, niin myös koira on ollut skarpimpana ja mielenkiinto on tuntunut olevan suurempi. Paikalla oli myös kolmas beussi, jota sytyteltiin ja oletan sen siitä syttyvän vähitellen!

Kiitos Minnalle seurasta, oli tosi kiva kun tulit mukaan hankkimaan itsellesi koirakuumetta ja katselemaan touhua! Kiitos myös siitä jäljestä, mikä tänään odottaa Reinomiestä.

Minnan hienoja kuvia mammasta ja Reinosta löytyy TÄÄLTÄ!