Aamulla auton nokka kohti Poria ja on the road Reiskan kanssa. Suuntana ryhmänäyttely Porissa. Pelottava kaupunki kun ihan sokkeloinen. Onneksi navi oli tänään melko hyvin perillä suunnista. Oltiin 1½ tuntia ennen kehän alkua paikalla kun ei se Pori ollutkaan ihan niin kaukana kun oletin. Oltais menty ilman koiraa pyörimään alueelle, mut se nyt ei sit onnistunut. Pässiä kun mikäkin ja mentiin sitten viilentelemään tunteita autoon ja uusi, onnistunut yritys Reiskan kanssa.

Istua tönöteltiin melkein 2 tuntia ja odotettiin kehän alkua. Onneksi Porissa oli aurinkoista ja muutenkin ihan  mukava sää, vähän tuulesi mutta eikös aina tuulee meren rannalla.

Tuomarina meillä oli Dubravka Reicher Kroatiasta ja kerettiin koko rahan edestä katsella hänen työskentelyään. ERI ja EH olivat ainoita arvosteluja, joita koirille tuli. Mielenkiintoista taas huomata, että koira voi saada ERIn vaikka murisee tuomarille, ei osaa juosta tms. Tuomari ei katsonut ollenkaan koirien hampaita vaan esittäjän piti ne näyttää ja muutenkin kosketteli ja tutki koiraa tosi vähän.

Tämän näköinen oikein mukava täti:

Meidän vugi ja Reiska ainoa beussi paikalla. Juoksu ihan kaameeta, en millään meinannu saada sitä juoksemaan ympyrää, kulmittain meni ihan hienosti. Nojaili tosi raskaasti muhun kun tuomari tuli lähistölle ja tuomari kyselikin Reiskalta, että miksi olet noin ujo, ei minua tarvitse pelätä Vähän tutki Reiskaa ja näytin hampaat. Sitten seisotusta...seisotusta...seisotusta...tuntui ikuisuuden pituiselta ajalta..Kuuntelin, että tuomari innostui kehäsihteerille kertomaan, ettei ole koskaan beussia nähny korvallisena, että aina on typättykorvaisia koiria vaan nähnyt ja hauska nähdä millaiset korvat näillä sitten todellisuudessa on...Kehäsihteeri puolestaan ei ollut koskaan nähnyt ilmeisesti kannuksia kun niistä oli ihan tohkeissaan ja tuomari hänelle piti pitkähköltä tuntuvan selvityksen kannusten anatomiasta...

Lopulta tuli tuomio: EXCELLENT ja huokaisin, että WAU!!! 

Reiska siis ERI1, PU1, SERT ja ROP. Nyt se on virallisestikin hieno mies

Tuomari meinaili näin:

2,5 years. Well balanced. Good bone. Good head. Very good neck & topline. Correct angul & movement. Tail well set. Dewclaws present. Good coat. Correct bite.

Odottelua...

Hyi että mikä paikka....

"Jos vähän tsemppaan..."

Jotain kivaa vai? Mitä me juhlitaan?!

Kivaa oli!

Viralliset posetuskuvat otettiin vasta kotona ja jouduttiin ottamaan sisällä kun ulkona tietenkin sitten satoi..

Katsotaan tiputetaanko meidät huomenna sitten näistä fiiliksistä takaisin jonnekkin pohjamutiin Tänään huominen tuomarimme ei ainakaan ollut beusseista EH:ta enempää piitannut...

Loppuun vielä kuva mejäkokeesta tiistailta. Njam sanoo Reiska...