Meidät on haastettu!

Otin Minnan haasteen vastaan. Haaste menee näin:
1. avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
3. selitä kuva.
4. haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

 

Oikeestihan se neljännen kansion neljäs kuva ei oo toi, vaan toi on viidennen kansion neljäs kuva... Neljäs kansio on meidän isän kuvia ja kukaan ei varmaan oo kiinnostunu sen eräilykuvista ja se neljäs kuva ois ollu itse asiassa sen kaveri ja mä en oo ollenkaan vakuuttunu siitä, että Eikka haluaa pärstänsä mun blogiin. Tosin Eikalla ei ois kuitenkaan ees mitään hajua mikä on blogi, mut siis kuitenkin...

Kuva on otettu tammikuussa kun oltiin koko pienen perheemme voimin Joutsassa Joutsenlammella lomailemassa. Ostin pojille joululahjaksi viikonloppureissun sinne meidän ammattiyhdistyksen rivitalokaksioon. Tosi kiva reissu oli, ihanan hiljasta ja rauhallista kun ei ollu mikään lomailuaika ja missään ei ollu muita kun me =) Itelle tuli ainakin tunne, että tahtoo uudelleen! Jos ei muuten, niin vaikka NesteRallia kattoon syssymmällä...Tosiaan koirat oli ihanan väsyneitä matkustamisesta ja ulkona riehumisesta. Pidettiin niitä melkein koko ajan vapaana, kun tosiaan muita ihmisiä ei ollu mailla halmeilla.

Kuvassa siis Kyttis pistäny jo nukkumaan ja Reiska vielä koittaa ihmetellä, että mitä se mamma oikein puuhaa.

 

Neljää bloggaajaa en pysty haastamaan, kun en tiedä kuka tätä lukee ja ketä kirjottaa blogia. Mut jos joku innostuu, niin haasteeseen saa ottaa osaa =)