Vietettiin perinteinen joulu eli oltiin ja syötiin vaan ja nautittiin sukulaisten ja kaverien seurasta. :) Kiitos kun jaksoitte hengata meillä! :) Äipän joulupöytä oli perinteinen ja hyvä, tosin eilen jo alkoi hieman laatikot tökkimään kun niitä kolmatta päivää naposteli napa pinkeänä. Perjantaina kaikki koiruudet oli mukana "mummolassa"  kerjäilemässä herkkuja. Olivatpa kaikki saaneet paketitkin, Tuksu jopa kaksi! Isojen poikien paremmasta lahjasta tulee tällä viikolla lisää juttua. :) Tuksu osoittautui mielettömän hyväksi paketinaukojaksi. Paketti aukesi keskimäärin kolmessa sekunnissa. Reiska myös sai oman luupakettinsa auki, tosin siinä meni jo muutama minuutti, joista suurin meni ihmetellessä. Kyttää puolestaan laiskotti eikä suostunut avaamaan omaa pakettiaan vaan minä sen sitten jouduin tekemään.  Illalla saatiin vielä nauttia kaverien hyvästä seurasta tosiaan.

Lauantaina vain TuksTuks pääsi mukaan "mummolaan", tekee sille ihan hyvää käydä välillä yksistään jossain ja eihän se neitiä haittaa vaikka saakin kaiken huomion itselleen. :) Illalla sitten tuli vielä lisähuomiota kun oli taas vieraita käymässä. Eilen sitten puolestaan mukana olivat pelkästään pojat, jotta Tuks sai ottaa kauneusuniaan kotona kun tuntui olevan jokseenkin väsynyt. Väsymys saattoi johtua siitä, että Tuks päätti eilen ryhtyä olemaan kiltti tyttö :) Olipa mukavaa kun neiti oli koko päivän melkoinen herran enkeli siihen verrattuna mitä se on lähiaikoina ollu ;) Yllättävä muutos käytöksessä, mutta toivottavasti meno on jatkossakin mukavaa :) Toinen korva on melkein pystyssä ja uskon, että se parin päivän aikana nousee ihan pystyyn! :) 

Eilen myös ilmeni ensimmäinen juttu, jota Tuks vähän ihmetteli. Ei siis voi sanoa niinkään että pelkäsi, koska eipä neiti näytä pelkoa tuntevan, mutta ihmetystä ja kummastusta aiheutti eilen lumikola. Ei sitten mitään huomion arvoista ollut kun kola ei liikkunut, mutta silloin kun se liikkui niin oli jännää! Sitten kun Tuks hoksasi, että isäntähän se kolaa työntelee, niin häntä heilutti koiraa sen jälkeen ja voi mikä onni ja autuus se juttu sitten olikaan ja sen jälkeen kolakaan ei pelottanut yhtään, vaan sen kyytiin olisi voinut ihan istahtaa. On se ihanan ihmisiin luottavainen neitonen ja tykkää kyllä kaikista ihmisistä kamalasti, vaikkei niin rapsuista ja hellyydenosoituksista välitäkkään - vielä (mutta se onkin meidän perheen äijin jos otetaan erinäiset toiminnot ja niistä lähtevät hajut huomioon)  :)

Eilinen meni muutenkin lumitöitä tehdessä ja joululahjaleffaa katellessa. :) Ihanaa kun on rentoutunut olo ja vielä ihanampaa on kun on paljon lunta!! :) Josko sitä tänään jo vaikka menisi lumihankimöyrintää harrastamaan Reinomiehen kanssa... Potkukelkka pitäisi myös kaivaa saunan vintiltä, jotta voin kokeilla uutta ideaani ja hankikantojakin tässä odotellaan jotta pääsisi hiihtelemään! Tämä viikko onkin täynnä kaikenlaista: huomenna on eläinlääkärikäynti ja Tuks saa rokotukset kuntoon, keskiviikkona pojat saavat joululahjansa, torstaina nähdään taas kivoja kavereita ja sitten juhlitaankin jo vuoden vaihtumista! Mukavaa tiedossa runsain mitoin! :)