Eilen menin tokotreeneihin Tukiaisen kanssa kun en uskaltanut Reiskan kanssa lähteä treenaamaan kun se oli edellispäivänä niin hyvä. Ajateltiin, että Reiska treenaa maanantaina ja jos joku ei mee sillon putkeen, niin sitten treenataan vielä tiistaina. Viikonloppu kun ollaan pääkaupunkiseudun ihmeellisessä maailmassa pyörimässä :)

Tuksun kanssa otettiin tokotreeneissä ensin puolisen tuntia rauhoittumista. Neidin piti siis vaan makoilla ja syödä lihapullaa. Tämä oli kyllä melko haasteellista neidille, hetkittäin meni ihan hyvin. Sitten harjoiteltiin istumista ja maahanmenoa, nämä hyviä. Lopuksi seuraamista häiriössä pitkästi useaan otteeseen ja kyllä se vaan hyvin meni :) Seuraaminen on Tunksin bravuuri ja hyvä niin :) Sitten Tuksu protestoimaan häkkiin ja koiratanssin ohjauksen vuoro.

Koiratanssissa harjoiteltiin ohjelmaa, minkä ryhmä sitten muutaman viikon päästä esittää ihan julkisella paikalla, torilla. Harmi kun en itse pääse paikalle katsomaan menoa! Ryhmäläiseni ovat kyllä kovasti jaksaneet kotona harjoitella ja ohjelmasta varmaan tulee niin hyvä kuin siitä minun keksimänäni tulla :D

Ennen kotiinlähtöä päästiin Tuksun irti vielä vähäksi aikaa, tarkoitus oli harjoitella luoksetuloja, mutta se pentele varasti jonkun kengän ja kenkä suussa juoksi täysillä ympäri hallia. Voitte ehkä uskoa miten kivaa mulla oli kun jahtasin sitä 15 minuuttia ennen kuin sain sen kiinni ja kengän pois suusta! On se pentele!! Sitten mentiinkin liukkaasti hermot kiristellen kotiin...

Oi niitä aikoja kun neiti oli mukava ja rauhallinen pääkipunsa kanssa ;) Nyt ollaan taas niin täynnä virtaa... Saas nähdä miten sen käy isossa cityssä viikonloppuna beussien keskellä. Onneksi egoa on niin paljon, ettei satakunta beussia varmaan haitanne neidin elämää :) Jännää on myös nähdä mitä neiti meinaa kerrostaloelämästä, se kun ei ole koskaan yöpynyt kerrostalossa. Tosin - mikäpä sitä hetkauttaisi... ;)