Lauantaina siivottiin tosiaan kämppää ja sunnuntaina alkoikin pahasti olemaan semmonen fiilis, että jonnekkin on päästävä ja päätettiin sitten läksiä Minnaa katsomaan spanielierkkariin Hyvinkäälle. Sen verran myöhään oltiin liikenteessä jottei nähty Rokan ensiesiintymistä näytelmissä, mutta hyvin tuo kuulemma oli mennyt. =)

Rasmuksen esiintyminen sitten nähtiin ja hienosti Rapa pokkasi ERIn valioluokan uroksissa itselleen, mutta harmiksemme ei päässyt oikein sen pidemmälle parasta urosta valittaessa. On sulla Minna kuitenkin vaan edelleenkin hienoja koiria =) Messarissa sitten molempina päivinä potti kotiin?! ;)

Fieldspanieleihin ihastuin entistä enemmän, ihanan näköisiä ja ihanan iloisia tyyppejä näyttivät olevan =)

Erkkarista jouduttiin läksimään vähän aikasemmin pois, kun piti sitten hakea Ranen äitimuori Nurmijärveltä ja viedä se Riihimäkeen junalle, jotta pääsi kotiin. Tulipahan moottoritie tutuksi kun sitä meni edestakaisin neljä kertaa eilen... Illalla kotona kaksi patteria alkoi lorisemaan ihan hulluna, ilmaa niissä ei ollut eikä vettä onneksi vuotanut lattialle, mutta joku niitä vaivasi ja pahasti. Meinasi pää seota siinä lorinassa ja sitä kuunnellessa koko yön...Äskön soitin huoltomiehelle ja rutisin asiasta, muttei hän kuulemma voi tehdä mitään, kun meidän talon patteriverkoston saneerausmiehet on ne, jotka voi jotain asialle tehdä. Argh!

Tiistainahan meillä ne patterimiehet kävi ja mä olin evakossa poikien kanssa Forssassa. Käveltiin ihanan pitkä lenkki Reinomiehen ja meidän äitin kanssa Kytän ollessa isäni apuna auton renkaiden vaihdossa. ;) Toki ne perkeleen sekarotuiset piskit, jotka kerran aikaisemminkin häiritsivät meidän ihania mettälenkkejä kun oltiin Ranen kanssa, häiritsivät meitä taas. Reiska ei kyllä noteerannut niitä ollenkaan, vaikka melko lähelle tulivat taas räksyttämään, alkaa ilmeisesti olla sen verran omanarvontuntoinen, ettei jaksa noteerata mitään sekarotusia kirppukasoja. Nyt tiedän missä ne asuu, kun omalta pihalta näyttivät lähtevän karkuun ja nyt tiedän, miten niistä päästään kivasti eroonkin jos on tarve ;) Ei muuta kun autolla päälle (olivat keskellä autotietä) ja niiden omistaja joutuu vielä korvaamaan mahdolliset autoon tulevat vahingot koska koira ovat vapaana. Näppärää. Jos koiria ei pidetä hallinnassa eikä niitä edes valvota (kukaan ei huutanut niitä pois tieltä), niin mun sappi alkaa kiehuun tosi pahasti. Onneks taas selvittiin ehjin nahoin tästäkin kerrasta...Pelkään vaan, että tällä menolla tulee se kertakin kun ei selvitäkkään ehjin nahoin niistä...tai ne meistä...jommin kummin.. 

Riihimäelle pitäisi TAAS ensi viikonloppuna Reiskankin kanssa rämpiä...Toivottavasti on hyvä keikka ;)

Tällä viikolla on ohjelmassa päivisin arkisin aherrusta, iltaisin tenttiin lukemista ja jossain välissä kai pitäisi jotain puuhata koirienkin kanssa. Reiska on edelleen lomalla kaikesta tekemisestä. Mitä nyt eilen ihan pikkusen seurautin sitä juustonpalan kanssa ja sen silmät oli ihan jättisuuret ja kiiluvat, kun se seuras ja odotti juustonpalaa. Meidän juustohullu koira =) Ulkoillessa olen keskittynyt siihen, että Reiskan tulisi kävellä minun vierelläni hihna löysällä ja vähitellen sen paikka alkaa olemaan siinä missä haluankin. En ole mitään missään vaiheessa sanonut Reiskalle, mutta aina kun paikka on mielestäni väärä, käännytään ympäri ja kävellään takaisintulosuuntaan tai sitten tehdään täyskäännöksiä tai jotain muita liikkeitä, tempon vaihtoja tms. Alkaa olemaan aika hyvällä mallilla tuo paikka ja koira on koko ajan ihanan tarkkaavaisena kun ei voi tietää etukäteen, että mihin ollaan menossa =) 

Rane harjoitteli Kytän kanssa seuraamista (vaikkei sitä ilmeisesti koskaan oo suuremmin harjoteltu) ja Kytällä on seuraamisessa oikea paikka koko ajan ja seuraa tosi hienosti sen hetken kun jaksaa sitä tehdä ennen kuin menee ylikierroksille...Itse kokeilin hieman seuruuttaa sitä aamulla ja tosi hienosti meni ulkonakin eikä lähtenyt ylikierroksillekaan...Kyllä se vanhakin oppii (kaiken muun paitsi seisomisen!)...Ties mitä vielä sen kanssa keksitään alkaa puuhastelemaan... =)