2148003.jpg

Joulu on ohi ja pitäis sitkutella muutama päivä taasen töissä... Rankkaa...

Oltiin ilmeisesti oltu kilttejä, kun joulupukki toi kaikkee ihanaa ja sit ite vielä käytiin ostamassa kaikkee kivaa...Otti kyllä eilen vähän päähän, kun käytiin ostamassa makkariin töllö ja sit se töllö olikin rikki eikä saatu uutta tilalle, vaan ne lähetti tän rikkinäisen huoltoon. Raivostuttavaa. Meillä ei siis vielä katsota makkarissa töllöö, mut toivottavasti viimeistään ens viikolla...Ja voin vinkata, että kyseisestä elektroniikkaliikkeestä ei kannata ostaa yhtikäs mitään. Palvelu oli niin syvältä jostain...

Ankeeta oli myös paluu kotiin. Joulun kun olimme mökkeilemässä Jokioisten suunnalla. Oli niin lepposaa omassa rauhassaan ihmetellä elämänmenoo. Lauantaina käytiin aamulla mettässä kävelemässä Repen ja Ranen kanssa. Niin rentouttavaa ettei tosikaan. Toki Repen kanssa on pienehkö luoksetulo-ongelma. Mettässä ollessa aina kun Rane huusi "tänne", niin Repe sai ihan tolkuttoman sekoilukohtauksen ja lähti pinkoon ympäri mettää törkeetä vauhtia. Eli tänne-käsky tarkottaa Repen mielestä tällä hetkellä ihan jotain muuta kuin pitäis... Toki kyllä se tulee, jos ei muuten niin käskyllä "sivulle". Mut me ei  tällä hetkellä olla Repen mielestä kovin mielenkiintosia tyyppejä, koska luoksetulo on hidasta. Asiaan pitää siis tehdä muutos!

Repe on tosin ollut vähän kipeäkin. Ennen joulua jo huomasin, että sillä on korvassa joku ihme vekki. Noh, siitä lähti rupi irti ja ajattelin, että nyt se paranee. No ei kun meni pahemman näköiseksi. Noh, eilen siitä lähti uusi rupi irti ja nyt alkaa näyttään siltä, että paraneekin. Lisäksi Repe on ilmeisesti Hulan kanssa riehunut sen verran rajusti (olinkin jo ihmetellyt, miksei mitään ole sattunut...), että niskasta oli lähtenyt tuppo karvoja ja siellä oli märkivä vekki. Noh, eilen se ei enää märkinyt, vaan näytti siltä, että alkaa tekemään rupea. Elellään toivossa, että paranee ja jos ei näytä paremmalta keskiviikkoon mennessä, niin sit mennään piipahtamaan eläinlääkärissä. Harmi, kun nyt ei päästä riehumaan vähään aikaan. Lisäksi Repellä oli koko joulunajan tosi huono ruokahalu, mutta tänään aamulla söi semmosella innolla, ettei tosikaan. Ihan kuin ei ois ruokaa nähny aikapäiviin. Muutenkin Repe on ollu vähän apaattinen, mutta toivottavasti kaikki tästä selvii paranemisen myötä.

Vuoden vaihtumista odotan mielenkiinnolla. Jännää nähdä miten Repe reagoi raketteihin. Viime vuonna ei tosin reagoinu mitenkään, mut tilanne saattaa olla nyt eri. Saas nähdä. Ja mistäs sitä vielä tietää, nähdäänkö me ees mitään raketteja... Kun nää uudenvuoden suunnitelmat on vähän vielä auki..Tai vähän enemmänkin...Mökkeilemään oltais kai menossa, mutta mökin paikka ja mökkeilyseura on vielä auki... Luultavasti ollaan Jokioisilla, koska muualta ei oo mitään kuulunu.

Onnellista ja Hyvää Uutta Vuotta kaikille blogin lukijoille!

Jos en enää tämän vuoden puolella kirjoittele mitään... Sitä ei kyllä voi tietää vielä... Mutta tänään illalla pitää siivota ja leipoa, kun anoppikokelas tulee huomenna kylään ja keskiviikkona matkaammekin jo jonnekkin sitä vuoden vaihtumista ihmettelemään...Eikä tässä varmaan tapahdukaan mitään mielenkiintoista muutamaan päivään...