Sivumennen sanoen, Reiskan tunnaritreenit ovat sujuneet kotona hyvin, nyt aletaan vähitellen vaikeuttamaan asiaa ja ottamaan sitten myös lautaa pois. Saapi nähdä tuleeko sitten takapakkia vai ei. Pitäkää peukkuja!

Eilen menin Reiskan kanssa Loimaalle tokoilemaan ja paikalla ei ollutkaan muita meidän lisäksi kuin Maria Tiikerin kanssa. Alkuun paikallamakuu ja hienosti Reiska makaili Tiikerin vieressä, palkkasin muutaman kerran siitä, kun laski päänsä maahan. Liikkeistä otin ensin kaukoja ja niiden osalta Reiska on nyt kyllä ihan rikki eikä pysty tekemään niitä siten kuin haluan. Noh, treeniä tähän ja välimatkaa pienemmäksi, niin eiköhän se siitä. Pääasia itselle on kuitenkin se, että koira tekee suurella innolla näitä!

Tein piiiitkästä aikaa ruudun ja varoiksi vein vielä pallonkin sinne kun otin aika pitkällä matkalla enkä ollut varma miten Reiska muistaa ruudun suorittamisen. Toinen kerta ilman palloa ja pysäytin vielä miekkosen ruutuun, tämä hyvä. Kolmas kerta vielä pysäytyksellä ja ihan täydellinen suoritus! Neljäs pallolla. Lopuksi näytin Reetalle vielä meidän ruudun ilman palloa ja se oli taas täydellinen, hyvä Reinoooo!

Luoksetulon stoppeja otettiin myös ja ensimmäisen stopin jälkeen Reiska alkoi ennakoimaan stoppia niin, että pysähtyi tiettyyn kohtaan ilman mitään käskyjäkään. Otettiin sitten siis aika monta suoraa luoksetuloa ;-) Seuraamista otettiin ja se oli aika hyvännäköistä vaikken tällä kertaa peilistä sitä katsonutkaan. Näihin fiiliksiin oli hyvä lopettaa!

Vedin temppukurssin ja sen jälkeen otin Reiskan kanssa pari kertaa puomia. Meni huonommin kuin tiistaina :( Miekkosta ahdisti puomi tosi kovasti, mutten antanut periksi, vaan päätin, että se pitää suorittaa. Toisella kertaa meni jo paremmin ja kovasti mies on kehittynyt alastulossa, jonne jää nätisti seisomaan. :) Keinua otettiin vielä ja vaikka se rämähdys, mikä siitä pääsee on ihan helvetillinen, niin Reiskahan ei sitä noteerannut, vaan kovin innokkaana suoritteli tätä! Vähän oli kiireinen kontaktilla, mutta kiirekontakteista ei palkkaa tullut, niin johan meno rauhoittui, koska eihän se tyhmä ole ;-)