Reiska lomailee edelleen, joten otin Tuksun mukaan aksakurssille. Mielessäni näin jo kun kaikki kurssilaiset juoksee pitkin Someron peltoja jahtaamassa Tuksua kiinni...tai jotain muuta yhtä kivaa vastaavaa. No onneksi ei näin käynyt, vaan kaikki meni paremmin kuin oletin :) Tosin upouusi auton veräjäni näytti Tuksun käsittelyn jälkeen hieman tunatulta. Oli hyvin ehtinyt odottaessaan vähän napostella muoviosia sun muuta.   Pitäis vissiin teipata neidin nokka kiinni aina kun se joutuu odottamaan jotain kivaa jottei auto kärsis.

Minna ja Rokka menivät rataa ja me muut mentiin vaan pätkiä siitä kun ei oltu ihan niin kehittyneitä vielä että oltais päästy koko rataa menemään. :) Kiva rata olisi kyllä ollut Reiskalle :) Pidin alkuun Tunksia liinassa, sitten kun se hieman sai energiaansa purettua ja väsähti, niin uskalsin päästään sen irti. Kerettiin kauheasti tekemään kaikkea :) Otettiin ensin leikitystä, sekä minä että Anette leikitti ja Anette antoi vähän vinkkejä leikitykseen ja palkkaukseenkin. Sitten otettiin muistaakseni yksi hyppyeste ja sitten putki ja palkka. Anette piti lähdössä kiinni ja meni tosi hyvin! :) Spunks hyppäsi kuin vanha tekijä vaikkei ole paljon hyppinyt ja sitten putkihan on ihan sen lemppari, eilen jopa hienosti muisti tulla pois sieltä joka kerta! Sitten otettiin putki ja kahden hypyn sarja ja Anette palkkaamassa siellä päässä. Meni ihan sikahyvin! :) Yleisö taisi epäillä vähän, että miten se Spunks liitelee oikein esteiden yli, mutta kyllä se hyppäsi niistä yli, liina vaan aina tiputti riman, mutta ei se haitannut ketään, kaikkein vähiten Spunksia. Tämä otettiin vissiin kolmeen kertaan.

Sitten otettiin vähän rengasta, joka oli uusi tuttavuus Spunksille. Tehtiin samoin kuin Reiskan kanssa eli Anette kutsumassa toisella puolella namin kanssa ja minä toisella puolella eli hyppyytettiin meidän välillä neitiä. Meni tosi hyvin, ei Spunks huomannut mitään ihmeellistä renkaassa. Jokusen kerran koitti kiertää renkaan eli ei ehkä täysin hahmottanut joka kerta homman nimeä, muttei se tässä vaiheessa vielä haittaa mitään. Sitten Anette käski näyttää meidän puomia ja minä vähän pidin kaulapannasta kiinni ja menoksi ja meni ihan sikahienosti! Ei olekaan mennyt noin hyvin tuota puomia, nyt ekaa kertaa Spunks jopa taisi keskittyä siihen etenemiseen eikä mihinkään muuhun härväykseen. Hienoa! Otettiin vielä keinu, jonka Tunks on mennyt pari kertaa kotosalla eikä senkään kanssa mitään ongelmia. On se vaan niin hauska kun mikään ei jännitä saatikka ahdista! :) Mainio penneli!

Jaanan ja Bowwen menoa oli kiva seurata, Bowwe näyttäisi tykkäävän kovasti hommasta! :) Näytti olevan aikamoinen hymy huulilla neidillä kirmaillessa :)

 

Ihanan keskittynyt ilme :)

Keppiharjottelua :)

Vähän pitkäksi venyneistä treeneistä vauhdilla kotiin vastaanottamaan Anua, joka tuli hieromaan Reinomiestä. Reinomies tykkäsi hieronnasta tosi paljon ja siitä jostain syystä lähti ihan kamalasti karvaa! "Ei meidän Reiskasta koskaan mitään karvaa lähde..."... Ei mitään suurempia jumituksia tai muitakaan ongelmia havaittu, hieman toista takajalkaa taivutettaessa aristi. Saatiin lopuksi hyviä venytysohjeita ja niitä venytyksiä pitäisi muistaa tehdä. Kiitos Anulle käynnistä ja rupattelusta! :) Meidän makuuhuoneessa tapahtuneen hieronnan jälkeen Reiska olikin sitä mieltä, että hänen makkarinsa.  Että mua ärsyttää toi sen omiminen niin paljon ettei tosikaan! Käsittämätöntä alkaa omimaan jotain makkaria?! Pitäis jonninsortin kurinpalautus pitää siitä, että asioita ei vaan omita, mutten tiedä miten sen kurinpalautuksen suorittaisin.