Käytiin sitten eilen eläinlääkärissä. Eläinlääkäri oli varattu Kytän rokotusta varten, mutta otettiin Reiskakin mukaan, jotta voidaan punnita se ja nähdään miten paljon se oikein painaa. Oletin jotenkin, että se lähentelis 50 kiloa, mutta luulohan ei ole tiedon väärti.

Reinomies: 41 kiloa

Pappakoira Kyttä: 32 kiloa

Olin erittäin yllättynyt Kytän painosta. Oletin sen olevan alle 30 kilon, koska se on nyt vielä tosi luikussa kunnossa, mut kai siellä luisevan kuoren alla sitten on jotain painavaakin... Viimeksi kun se punnittiin, niin se oli tuhdimmassa kunnossa ja vaaka pysähtyi 30 kiloon. Että sinänsä positiivista kehitystä =)

Reinomies pääsi punnituksen jälkeen autoon hengaamaan ja Kyttä pääsi eläinlääkärin tutkittavaksi. Ei oo kai koskaan mun ollessa mukana tutkittu koiraa niin paljon mitä eilen tutkittiin. Kyttä oli tapansa mukaan ihan ressipallona lääkärissä. Läähätti ja tärisi kun viimestä päivää. Anto tutkia ittensä kuitenkin oikein hienosti ja oli vähän sen olonen lääkärille, että kun siinä nyt räpläät, niin voisit oikeastaan rapsuttaakin vähäsen... =) Ylihellyydenkipeä papparainen.

Tutkittiin myös Kytän silmäluomen sisäpuolella oleva patti, mutta ei oo kuulemma vaarallinen, kannattaa seurailla kuitenkin, ettei ala hankaamaan silmää. Muutenkin tutki ja perehty Kytän silmiin tosi pitkälti ja kunnossahan ne olivat. Muutenkin pappa todettiin varsin hyväkuntoiseksi ja terveeksi. Ei muuta kun kennelyskärokote niskaan ja kotiin =) Mä olin kyllä kuvitellu, että saadaan muitakin rokotteita, mut ei sit saatukkaan, mut ei se nyt haittaa, onpahan rokotukset nyt kunnossa ja koirat punnittu. =)

Kyttä kyllä muutenkin yllätti positiivisella käyttäytymisellään siellä eläinlääkärissä. Odottaessamme laskun valmistumista ja rokotuskortin saantia takaisin toinen koira alkoi murisemaan ja tosi ilkeen näkösesti näyttelemään hampaitaan Kytälle, mutta pappa ei luonteestaan poiketen ollenkaan jaksanut piitata moisesta. Olisi ollut vaan menossa ihan nätisti haistelemaan pörräävää tyyppiä. Kummallisen lepposa papasta tullut. Ei kyllä haittaa ollenkaan! =)