Perjantaina töiden jälkeen lähdin lenkille Elonkiertoon Reinon ja Tuksun kanssa. Tyypit eivät olleet saaneet riehua Reiskan leikkauksen jälkeen vapaana (eikä muutenkaan) kertaakaan ja nyt oli ilo ylimmillään kun pääsivät painamaan tuhatta ja sataa pitkin peltoja. Kyntöpellot olivat varsin kivoja ja koirat olivat myös sen näköisenä reippailun jälkeen. Valkoinen koira olikin ruskea koira :) 

Innostuneena päätin körötellä lenkiltä suoraan tokotreeneihin Pukon kentälle. Reino oli vireessä vaikka lenkillä ollessa se vaikutti väsyneelle. Vein ruutuun palkan ennenkuin hain miekkosen autosta. Hetsasin ihan pikkuisen ja sinnehän tuo kipitti ruutuun! Voitaneen siis sanoa että osaa ruudun! :) Toisella kertaa tehtiin niin, että palkka ei ollut ruudussa. Miekkonen pörhälsi silti ruutuun vauhdilla ja Minna heitti palkan. Kolmannella kertaa palkka oli taas paikalla :) Otettiin myös paikallamakuu Uunon vieressä. Jesper lähti toisesta päästä rivistöä  (käskystä) eikä Reinoa haitannut asia yhtään. Oli muutenkin varsin skarpin näköisenä paikallaan, huomasi kyllä että minulla on lelu. Palkkasin lelulla miekkosen kun ei minulla lenkin jäljiltä mitään nameja ollut mukana. Lopuksi Tuksu pääsi moikkaamaan Uunoa, joka ei kyllä ollut tällä kertaa kovinkaan otettu yli-innokkaasta naisseurastaan ;-) Hieman Tuks kerkesi myös ärsyttämään Jesperiä ja pyörittelemään Roistoa, ei tainneet tolleripojat ymmärtää, että mikä niihin iski :D

Lauantaina aamulla (liian aikaisin) lähdin beussien hallituksen kokoukseen ja syyskokoukseen sen jälkeen. Onneksi kerkesin iltapäivästä kotiin niin, että kerkesin menemään metsään tekemään parit jäljet. Iltasella käytiinkin vähän moikkaamassa Minnan koiria ja kyllä se Ooppeli vaan on niin ihana pentunen :) Tosin ainahan pennut ovat ihania, mutta Ooppeli on super :)

Eilen sitten aamusella Maria kera Tiikerin, Pennin ja velimies Arvon tuli jäljestelemään niitä ajettuja jälkiä. Velimies oli ensin vuorossa ja niin oli kyllä jäljestäminenkin samanlaista kuin Reinolla. Veljekset kuin ilvekset, todettiin. :) Tuksu puolestaan oli vallattomalla tuulella kuten vähän arvelinkin ja se meni kyllä hienosti jälkeä pitkin koko ajan haistellen hetkittäin oikein mallikkaasti. Kuitenkin menojalka vipatti välillä ja neidin oli pakko ottaa pienet hepulirallaukset välillä. Loppumatka meni ainakin ihan rallatessa, mutta kun rallasi oikeaan suuntaan, niin minkäs teet ;-)

Tiikeri ja Penni olivat päivän superit! :) Neitien ekat jäljet kyseessä ja hirmuisen hienoa työskentelyä. Tulevaisuus näyttäköön mihin saakka neitien taidot riittävät, mutta eilisen perusteella ne riittävät pitkälle! :)

Reiskalle oli tarjolla lyhyt pk-jälki, jossa lähetin sen janalle, josta sen piti nostaa esine (joka nyt sattui paremman puutteessa olemaan työhanska), jatkaa matkaa ja löytää palkka. Reiska löysi jäljen, meinasi lähteä eteenpäin Arvon verijäljelle, josta kehoituksesta luopui, jonka jälkeen nosti hanska, sylkäisi pois (hetken aikaa houkuteltiin tuomaan se minun käteeni, ei jaloilleni), jatkettiin matkaa ja löydettiin palkka. Ei parasta Reiskaa, muttei sen kanssa ole mitään jäljestettykään koko kesänä, joten voiko paljon odottaakaan. Ehkä ensi kesänä muistutellaan vielä enemmän ja katsotaan miten sujuu.

Illalla aloin sitten vielä tutkia Reiskan leikkaushaavakohtaa ja se ei näyttänyt niin hyvälle kuin olisi pitänyt. Tänään siis taas lääkäriin. :(