Pappa lähti paranemaan heti antibioottikuurin ja kipulääkityksen aloittamisen jälkeen. Paisetta on myös suihkuteltu, jotta kaikki mätä tulisi ulos. Mysteeriksi taitaa jäädä se, mistä paise tuli, mutta toivotaan ettei tule uudelleen kun se nyt on jo tosi hyvännäköinen. Nyt pappa on tavalliseen tapaansa raivostuttavan aktiivinen, mutta olen itse varsin onnellinen tilanteen johdosta, ei se kuollutkaan! :) Olen myös tyytyväinen siihen, että huomasin papan olevan kipeä ja että saatiin vihdoin mutkien kautta oikeaan vaivaan oikea hoito. Tulipahan tehtyä myös ne verikokeet ja todettua, että pappa on superkunnossa kaikenlaisten arvojen osalta! :)

Viikonloppuna siis uskalsimme jättää pojat keskenään kotiin (mun vanhemmat kävi hoitamassa niitä) ja lähteä Tuksun kanssa reissuun. Tuksuahan ei kukaan jaksa ottaa hoitoon, niin sen takia se lähti mukaan, vaikka kyllä olisi saanut jäädä jonnekkin hoitoon. Neiti nimittäin matkalla päätti taas tuunata vähän auton takakonttia. Pysähdyimme tien sivuun kun neiti ei käskystä lopettanut ja siinä vaiheessa neiti räpelsi jo takavalojen piuhoja. Oli siis purkanut ensin vähän muuta siitä niiden päältä. On se perkele, sanonpa vaan.  Ajeltiin siis Pohjois-Karjalaan, Juukaan. Vietimme oikein mukavan farmiviikonlopun Maajussille morsian- ohjelmastakin tutun maajussin ja tämän miehen tilalla. Lauantaina syötiin espanjalaistyylisesti ja nautittiin viiniä ja saunottiin ja tutustuttiin uusiin, todella mukaviin ihmisiin. Sunnuntaina syötiin edelleen hyvin ja maisteltiin mm. mustikkakukkoa, mikä oli oikein hyvää! :) Maanantaina sitten ajeltiin takaisin kotiin.

Kotiin tultuamme kävi ilmi, että Kyttä oli kusetellut ja vedätellyt mun vanhempia ihan täböllä, se ei ollut esimerkiksi suostunut näyttämään paisetta ollenkaan eikä se ollut antanut suihkutella sitä. Oli vaan mennyt ympäri kylppäriä ja meidän äiti oli onnistunut kastelemaan vaan itsensä. Ei ollut myöskään mukamas ymmärtänyt ihan simppeleitä peruskäskyjä, jotka on kyllä niin sen takaraivossa, että kyllä se osaa ne, ei ole vain viitsinyt toteuttaa. Kun tultiin kotiin, Kyttä oli oikein lauhkea lammas ja antoi hienosti ilman minkään valtakunnan ongelmia katsoa paisettansa ja suihkuttaminen oli ihan iisibiisiä enkä kastunut yhtään. Pappa vaan pönötti paikallaan ihan rauhassa kun sitä suihkuttelin. Pojat olivat muutenkin metsittyneet eivätkä osanneet kulkea kunnolla hetkeen hihnassa. Osaavat vedätellä hyvin ja mun vanhemmat antaa niiden tehdä niin.

Tiistaina syötiin edelleen hyvin ja nautittiin hyvästä seurasta :)

Eilen oli sitten paluu arkeen ja töihin ja illalla Reiskan rallytokoon. Olin Reiskan kanssa ensimmäisenä paikalla ja kun seuraava koirakko tuli, niin Reiska kovasti örisi ja ajattelin, että ei ole todellista, että se murisee tuolle koiralle. Kunnes onneksi hoksasin ajatella kerrankin ennen kuin komensin ja huomasinkin itse asiassa, että Reiskahan tuijottaa minua ja örisee. Se vaati minua keksimään hommia! :D Olipa kieltämättä hauskat rallytokot kun Reiska tuijotti minua hyvin vaativasti koko tunnin ja örisi välillä ja haukkuikin kun oli niin onnessaan kun sai tehdä hommia! :) Tarjoili myös kovasti kaikenlaista. Otettiin sitten tokojuttuja, seuraamisen erityisjuttuja eli sivuaskeleita ja peruuttamista. Kaukoja otettiin kovasti kun Reiska niitä niin halusi suorittaa ja ne menikin oikein hienosti! Opeteltiin myös menemään jalkojen välistä ja kyllä mulla on nopeasti oppiva koira. Aloitettiin tämän asian harjoittelu viikko aikaa rallytreeneissä ja otettiin muutama toisto. Eilen jatkettiin ja otettiin ehkä 10 toistoa ja sen jälkeen Reiska osasikin mennä jalkojeni välistä käskystä! Kotona ei oltu asiaa harjoiteltu kertaakaan. Huippuoppilas!! Olin itsekin kyllä vähän ihmeissäni tästä oppimisnopeudesta, mutta pieni mies siis voi todistaa sen, että kyllä se vanhakin koira oppii ja saapi nähdä mitä kaikkea mies vielä oppiikaan elämänsä aikana! Rallyrata meni itsessään oikein hyvin, ensimmäisellä rundilla itse sössin pari juttua ja Reiska sössi pari liiassa innostuksessaan, tokalla kertaa mentiin koira vapaana avoimen luokan juttuja ja niissähän Reiska oli pro ja seuraaminenkin oli ihan huippua kun mies oli niin innoissaan eikä edes yrittänyt mennä pomppimaan esteitä tai syöksymään putkiin. Huippua! :) Ihan mahtava fiilis treenien jälkeen ja taisi Reinokin tykätä etenkin kun Aura tuli lopuksi rapsuttelemaan vielä Reinon pyllyä ja sekös Reinosta on maailman parasta :D 

Huomenna onkin taas vapaapäivä (ei sitä liikaa parane töissä rehkiä) ja illalla startataan Tuksun kanssa kohti Helsinkiä, josta lautalla Tallinnaan ja siitä yö ajamista Latviaan. Matkaseurana ihminen ja koiria, joita en ole koskaan nähnyt, joten jännää tulee siltäkin osin! Lauantaina ja sunnuntaina sitten näytellään. Kovasti jännittää etukäteen, paikalla kun on se 5 minibullia! :) Pitekee peukkuja!