Perjantaina heräsin aamulla siihen kun Reiska oksentaa mun viereen. Kahteen otteeseen. Ei muuta kun siivouspuuhiin. Sitten käytin sitä ulkona ja ripuli pentele oli iskeny. Vissiin torstaina antamani liha ei ollu ihan tuoretta enää. Harvemmin Reiskalla on maha sekasin, mut välillä näköjään näinkin.

Iltapäivällä ripuli jatkui, mutta otettiin silti vähän tokoa tulevan kodin pihalla kun koira oli kuitenkin tosi innokas ja energinen. Merkkiä, joka meni tosi hyvin. Seuraaminen meni tosi hyvin, seisomaan jäämisharjotuksia, jotka nekin tosi hyviä. Ei voinu kun olla tyytyväinen ja sit leikittiin yhdessä jonkun aikaa ja iloteltiin! Hienosti miekkonen kyllä tottelee kun jostain puskasta kissa säntäs liikkeelle, mutta kun kielsin Reiskaa lähtemästä perään, niin ei jäppinen lähteny vaikka mieli olis tosissaan tehny!

Iltapäivällä käytiin Karkkilassa moikkaamassa Ruutia, Jussia  sekä Venlaa ja syötiin vasta paistettuja munkkeja. Kuinka hyviä ne olivatkaan! Ihana nähdä teitä piiitkästä aikaa!  

Illalla oltiin sitten moikkaamassa Kasperia, Rokkaa ja Rasmusta grillauksen merkeissä. Oli oikein kivaa ja toivottavasti samoissa merkeissä taas jossain vaiheessa nähdään ja tietenkin muissa merkeissä myös!

Lauantaina siivoiltiin ja ihmeteltiin ja kun ei kotona tunnuttu viihtyvän, niin mentiin ampumaradalle. Ajatuksena muistutella Reinoa siitä, että mikä paikka se olikaan ja mitä ääniä sieltä kuuluikaan. Ei paljon laukauksia kuultu kun ampujien lukumäärä oli melko vähäinen, vappu varmaan verotti. Jokunen kuultiin kuitenkin ja Reiska ei jaksanu moisiin pamahduksiin reagoida sen kummemmin. Olis vaan leikkiny lelullaan, joka oli mukana. Ampumaradalla oli myös ehkä noin 5-vuotias poika, jota kiinnosti Reiska kovasti. Reiska oli ensin vähän epäileväinen pojan suhteen, mutta lämpeni nopeasti kun poika potki Reinolle palloa ja sitten pojasta tulikin Reiskan mielestä tosi ihana tyyppi ja Reiska alkoi tarjoilemaan pyllyään rapsuteltavaksi pojalle. Tätähän Reiska ei tee kun parhaille tyypeille. Reiskalle teki kyllä hyvää tavata pitkästä aikaa pikkuihmisiä kun niitä nykyään niin harvoin tapaa. Kaikin puolin oikein mukava reissu siis!

Iltapäivästä sitten lähdettiin moikkaamaan Reiskan tyttöystäviä Espooseen. Reiska ja Kyttä kyllä saivat kyllä jäädä kotiin.

Otettiin myös jokunen kuva tyttösistä:

Tessa oli ollu koko päivän Kaivarissa ja fiilis oli vähän nuutunut.

Lunassa sentäs oli enemmän virtaa ja se olis vaan halunnu leikkiä koko ajan - kuten aina!

Stebun virkeysaste ei koko illan aikana tosta paremmaksi muuttunut. Noh, ehkä ensi kerralla näämme virkeämmän neitosen!

Ohjelmassa oli grillausta, singstaria ja vähän tanssia tanssimatolla. Kivaa oli jälleen! Kiitos kaikille vappuseurasta!

Eilen päädyttiin aamutuimaan möksälle. Ensin koirat sai puuhastella omiaan ja sitten Reiska pistettiin autoon ja tehtiin Kytän kanssa erinäisiä harjoitteita. Seuraamista, joka meni hyvin jopa mun kanssa...

Taustalla myös meidän ensi talven lämmitysmateriaali

Hyppyä, josta ei taaskaan tajunnu hölkäsen pöläystä, mutta meni esteen yli lelun perässä hienosti. Toki papparaisella on joku ihme fetissi siitä, että kun on hypätty esteen yli, niin sen jälkeen voidaan ottaa esteen alaosasta kiinni tarkoituksena raahata se ties minne. Varmaan este on pappiksen mielestä vaan tiellä ja olis roudaamassa sitä jonnekkin muualle pois pihaa rumentamasta.

Lopuksi otettiin leikkimistä ja lelun piilotusta. Mä oon vaan vähän huono piilottaan lelua kun papparainen tuntuu sen aina löytävän vähän liiankin nopeesti!

Papparainen autoon miettimään syntyjä syviä ja Reinoeläin esille! Otettiin hyppyä ja hyppynoutoa Lentsun ohjeiden mukaisesti ja hyvin meni. On se vaan taitava otus!

Merkkiä, joka ensimmäistä kertaa lukuunottamatta meni ihan kohtalaisesti, tekee vaan ihme piruetteja matkalla ja katsoo, että josko pääsisi luistamaan ja lelu lentäisi vaikka ei olla vielä tarpeeksi kaukana! No ei se lelu lennä ennenkuin Reino on merkin takana ja kyllä se varmaan oppii sen ihan iteksiin, että turha koittaa fuskata. Ranekin käskytteli Reinoa ja hyvin se sinne merkille lähtee sinkoomaan!

Seuraaminen oli hienoa kerrassaan! Seuraamisessa ollaan edistytty ihan valtaisasti ja oon tosi tyytyväinen siitä.

Muutaman kerran seisomaanjäämisharjoitteita Lentsun ohjeiden mukaisesti.

Lopuksi leikkimistä, yleistä keekoilua ja pelleilyä!

Reiska vapputunnelmissa. Se on vähän semmonen karkeakarvainen siiderinnoutaja.

Oli kyllä niin onnellinen siideritölkistä mitä sai pidellä. Tai oikeastaan ihan sama mitä tuolle antaa pideltäväksi, niin se on ihan onnessaan ja palkkaa vissiin itte itteensä sillä, että saa pidellä jotain. Reiskan olis vissiin pitäny syntyä noutajaksi, kun pelittää noutajahommissa paremmin kun monet noutajat - tai ainakin melkein

Kepin se löysi ihan itte ja eleli vissiin toivossa, että jos joku heittäis...

Komennetaan iskää kun ei vissiin ollu kunnolla!

Meidän "suojelukoira". Ranteeseen kiinni vaan!  Onneks ei koskaan ota kovasti kiinni. Reiskan mielestä on kyllä superihanaa taistella meidän käsivarsien kanssa. En tiedä tekiskö vieraammille tota taisteluaan, mut ei kyllä tarttekkaan!

Kotiin lähdössä!

Iltapäivällä käytiin mun vanhemmilla saunomassa ja otettiin Kyttä mukaan, jotta voitiin harjailla sitä. Kyllä siitä tuota karvaa lähtee ja mä vähän pelkään, että siitä tulee untuvaturkkinen harlekiini vielä tällä menolla. Pahasti ainakin näyttää siltä. Sitten jos papparaisesta semmonen tulee, niin sitä ei koskaan kyllä enää näytetä missään julkisilla paikoilla! Eilen harjauksen jälkeen oli jostain syystä ihan harmaa muutenkin (jotain hilsettä vissiin tuli esille!), mutta tänään aamulla harmaus oli vähän hävinnyt, mutta minkäs sille voi, että uusi karva mitä kasvaa on harmaata ja untuvaista. Ehdotin jo, että ajeltais pappa kaljuksi kesäksi, mutta ottaa vissiin semmonen projekti isännän miehisyyden päälle niin paljon, ettei suostunut!  Kylässä ollessa papparainen sai hyvän evästyksen ja leikityksen vielä vinkulelulla sekä rapsuja ja kyllä se sitten oli väsynyt kun päästiin kotiin. Onnellinen tuhina vaan kuului pediltä koko illan.

Tämä viikko onkin sitten taas kiireinen (koska tämä kiire helpottaa!!!???). Tänään on jälkientekotalkoot huomista mejäkoetta varten. Onneksi ei sentään ole kuin yksi jälki tehtävänä, niin ei ehkä mene koko iltaa siinä hommassa. Huomenna päiväksi Helsinkiin yliopiston kandiseminaariin, josta livistys vähän aikaisemmin pois, jotta pääsee ajoissa mejäkoepaikalle. Isäni lupautui onneksi tuomaan Reiskan moottoritien varteen, josta noukin kisakoirani mukaani matkalla. Keskiviikkona Helsingissä seminaarissa edelleen ja sieltä suoraan Turkuun Lentsun tokoon, jonne Minna ystävällisesti lupautui tuomaan Reinon tullessaan. Torstaina sisustussuunnittelijan kanssa palaveria ja perjantai vielä ainakin ihan vapaa. Lauantaina Porissa näyttely ja sunnuntaina Salossa. HUHHUH! Ihan tappoviikko! Koitan kuitenkin jossain välissä jaksaa päivitellä blogiin mejäkoekuulumiset ainakin. Pitäkäähän peukkuja, että koe menisi hyvin ja että Reiska vihdoinkin onnistuisi voittamaan kaikki vastoinkäymiset ja saisi tuloksen, jonkun muun kuin nollatuloksen siis! Ja saa noita näyttelyitäkin ajatellen pitäkäähän peukkuset ja vaikka isovarpaatkin pystyssä sen tiimoilta, ettei nyt ainakaan Hoota saatais...