Eilen olin koko päivän Tampereella työhyvinvoimassa. Käytiin ihan risteilemässä Pyhäjärvellä ja kierreltiin Viikinsaaressa. Kokemus sekin ja ihan kiva. Kotimatkan kruunasi se kun vastaan käveli mies kera bullin :) 13-vuotias stanttuneitokainen, jota piti tietenkin käydä halimassa :)

Kotona kerkesin sen verran käydä että otin Tuksun ja Reiskan autoon ja lähdin sitten Feeniksille tokoilemaan. Reiskalla oli kovin vallaton olo kun oli pari päivää ollut kotona tekemättä mitään ja se sähelsi enemmän kuin sai aikaan. En tosin jaksanut kauaa yrittääkään saada siihen tolkkua ;-) Pitkä paikallamakuu otettiin, jonka aikana Reiska kerran nousi, en tiedä kyllä mistä syystä. Kaukoja otettiin ja luoksetulon stoppia. Luoksetulon stoppi alkaa olemaan hyvä, kaukoissa ei kykene seisomaan kolmea sekuntia pidempään vaan alkaa reippaasti tarjoilemaan muita asentoja. MuurrRR!

Tuksu pääsi tutustumaan Anskun pieneen Cinco-pentuun ja sen voin todeta, että neiti ei tajunnut mitään pennuista! Luuli sen olevan ihan normikoira eikä tajunnut pennun ja normikoiran eroa ja heitteli piruetteja Cincolle ja muutenkin koitti päästä vähän rajun näköisesti leikkimään. En uskaltanut päästää leikkimään ettei pienelle olisi sattunut mitään. Cinco vähän ihmetteli sekopäistä kaveria, mutta ei hämääntynyt yhtään! ;-)

Tuksun osiossa harjoiteltiin näyttelyremmissä juoksemista hiekalla ja se meni hyvin. Tuks oli reipas ja kiltti pikku neiti  Se on löytänyt ainakin tilapäisesti korvat! :)

Lennu pyysi vielä Reiskaa toimimaan häiriökoirana Cittarilla Milalle, joka harjoitteli BH-koetta varten. Ihan superhienosti -ei aina niin hienosti käyttäytyvä- Reiska taaperteli siellä. Ei yhtään ollut moksiskaan Milasta tai ihmisistä tai mistään ja Milakin tosi nopeasti tottui mustaan ohi kävelevään möykkyyn :) Hyvä harjoitus myös meille, näitäkin tarvittaisiin lisää silloin tällöin!

Kotona oli vielä inspiraatio tekemiseen tallessa ja Reiskallakin järkeä taas hetkellisesti tullut päähän, joten otettiin uusi tokosatsi. Tunnarissa toi ekalla väärän, toisella oikean. Otettiin uudelleen ja meni hyvin. Tehtiin nyt uudella kuviolla ja ilmeisesti se hieman hämäsi Reiskaa ekalla kerralla vaikkakin se haisteli hyvin, mutta toi oman viereisen. Hyppynoudossa palautuksessa kiersi estettä muutaman kerran, mutta sitten se lähti sujumaan kunnolla. Liikkeestä istuminen ok. Luoksetulot ok, vähän hinkattiin maahan menoja kun ne vähän hitaita.

Tuksun ei pitänyt sitten enää tehdä mitään, mutta oli niin täpinöissään tarjoamassa sivulletuloa, että pakkohan oli vähän tehdä kun pieni niin halusi :) Sivulletuloja, seuraamista ja jäävät liikkeet. Maahanmeno on tosi hieno, mutta seisomista ei ymmärrä ollenkaan ilman käsiapua. Ehkä sekin tästä... Mielenhäiriössäni ajattelin ilmoittaa sen syksyllä tokokokeeseen, huhhuh mitä mielenhäiriöitä! ;-)