Eilen iltasella lähdettiin Tunkin ja Reiskan kanssa tokoilemaan kunnantalon parkkipaikalle. Pakkasta oli hieman yli 10 astetta ja Tunkin mielestä olisi voinut jäädä kotiin kiukuttelemaan sen sijaan että hänen korkeutensa raahattiin ulos. Tunkin mieli onneksi parani kun näki ihanat ihmiset ja ihania koiria. Ensin käppäilin muiden tokoillessa Tunkin kanssa lähimaastossa jotta se oppisi liikkumaan häiriön (=ihmiset, koirat) lähistöllä ihan omilla jaloillaan. Aika hyvin meni kyllä :)

Reiskan vuoro oli Tunkin jälkeen ja voi että pieni mies oli tohkeissaan kun HÄN pääsi hommiin katseltuaan ensin mun ja Tunkin puuhia. Reiskan kanssa kaukoja ja ne meni ihan kohtalaisesti, hieman ennakoi ekalla kerralla. Luoksetulon stoppeja ja ekalla kertaa ei stopannu, muilla stoppas. Kokeessa varmaan pitäis ottaa ennen omaa vugia yks onnistunut stoppi jos miekkonen vaikka muistais sitten koesuorituksensa aikana tehdä sen stopin. Siitä kun menee niin kauhiasti pojoja jos se ei tee sitä. Sit kierrettiin vähän yhtä lämpötolppaa. Seisomaan jäämistä otettiin kertaalleen niin, että hypin ja pompin Reiskan ympärillä. Hyvin sujui :) Seuraamista sinänsä ei otettu vaan leikittiin semmosta, että Reiskan pitää olla mun sivulla ja mä menin sitä karkuun. Hyvin miekkonen ymmärsi homman idean ja kipitti mun perässä hakeutuen koko ajan sivulle, ei tarvinnu ees käskyä asiaan kun hokas sen niin hyvin! Reiska oli muutenkin mielettömän innokkaalla tuulella ja oli taas tosi suuri ilo sen kanssa treenata. Nyt ei myöskään otettu mitään paljon, vaan vähän muutamia juttuja ja sit autoon kun oli superinnokkaassa vireessä. Mielikuvaharjoituksia olen siis alkanut tekemään, katsotaan tuottaako haluamaani tulosta. Kiitos Marja, Anu ja Sirkka treeneistä ja Sirkalle vielä extrakiitokset "tuliaisista"!! :)

Lopuksi Tunkki vielä ulkoili edelleen häiriön alaisena ja pääsipä tuo hieman leikkimään Roistonkin kanssa ja kylläpä nuorisolla meni jutut hyvin yhteen! :) Reiskan mielestä tosin Roisto varasti hänen pentunsa ja hersiunaa mikä mökä kuului autosta kun Tunkki leikki Roiston kanssa. Pitänee alkaa kiinnittää huomiota tuohon kun Reiska pitää Tunkkia omanaan ja vahtii sitä kovasti ja kukaan vieras ei vissiin Reiskan mielestä saisi olla Tunkin kaveria. Onneksi Tunkkia ei paljon Reiskan mielipiteet rasita. :)