Lauantaina kävin tekemässä (veri)jälkiä metsään ja ihan kohtalaisia jälkiä tulikin, tosin vähän joutui harrastamaan rämmintää, kun metsässä oli paikka paikoin todella märkää ja paikka paikoin taas hyvinkin lumista. Jäljenteon jälkeen käytiin Reiskan kanssa harjoittelemassa frisbeetaitoja, nehän on hirmu hyödyllisiä ;-) Frisbeeilyn jälkeen pesin Reiskan pitkästä aikaa, edellisestä pesusta lienee siis vuoden verran aikaa. Tuli komea mies ja kyllä sen turkki näyttää nyt ihanan mustalta ja kiiltävältä!

Illalla käytiin vähän Popedaa katsomassa isommalla porukalla :)

Eilen menin sitten iltapäivästä ajamaan niitä jälkiä. Reiska ensin ja vähän itseä jännitti, että miten "the new Reino" homman osaa ja osasihan se kuten epäilinkin! Söi alkumakauksen oikein huolella enkä kiirehtinyt sitä lähtemään jäljelle. Sitten kun miekkonen lähti, niin se olikin lentävä lähtö, en tiennytkään ylipäänsä että Reiskassa on niin paljon voimaa kun se lähtee rynnimään jonnekkin! Kauhealla vauhdilla paahtoi menemään, hetkittäin ihan jäljen päällä, hetkittäin muutaman metrin sivussa. Kulki sen vuoksi varmaan sivussa hetkittäin kun jäljen teon aikaan ja sen jälkeen satoi vettä ja vesisade mahdollisesti liikutti hajua hieman sivuun. Jäljellä oli yksi makaus kulmalla, jonka Reiska söi myöskin hyvin pitkästi ja hartaasti, hienoa! Lopussa Reiska lähti menemään pois jäljeltä ja meni useamman kymmenen metrin päähän jäljen oikeasta kulkureitistä, huomasi "eksyneensä" ja raivasi tiensä loppupalkalle. Se kohta, missä Reiska pyöri ennen paluutaan jäljelle oli sellainen missä itse olin hortoillut hetki aiemmin etsiessäni sitä jäljen päätä viedäkseni loppupalkan sinne. Olisiko miekkonen haistanut minun jälkeni ja niitä sitten käynyt ihmettelemässä kunnes huomasi ettei siitä mitään palkkaa löydy kyllä ;-)

Olin todella tyytyväinen Reiskan työskentelyyn ja ihan tosissani voisin harkita ottavani sen johonkin kokeeseen kauden aikana! :) Tosin pitää vielä toinen testijälki tehdä asian tiimoilta ;-)

Ei taidolla tai tuurilla vaan ahneudella! 

Tuksun jälki sitten...Reiska jäi autoon vinkumaan ja ulisemaan, mitä se ei ole ikinä tehnyt, eli motivaatio taitaa olla kohdillaan! :) Tuksu haisteli alkumakauksen hienosti, jonka jälkeen sai hepulikohtauksen ja juoksi ympyrää aikansa. Näytin alun uudelleen ja siitä lähti menemään. Ensimmäisellä kulmalla ei suostunut millään kääntymään oikeaan suuntaan vaan olisi halunnut jatkaa suoraan eteenpäin. Vedin neidin oikeaan suuntaan ja sitten neiti jatkoikin taas hommaa ihan hienosti. Toisella kulmalla ihan sama juttu ja jouduin kiskomaan neitiä vähän matkaa, jonka jälkeen homma jatkui hienosti taas. Loppupalkalle mentiin hienosti. Lopputulema: Tuks ei ole menossa hetkeen kokeisiin :)

Jäljestelyn jälkeen otin molemmat apinalapset ja mentiin toiseen metsään lenkkeilemään. Ei ollakaan oltu aikapäiviin metsässä lenkkeilemässä. Reiska paahtoi menemään täyttä vauhtia innoissaan ja Tuksu meni Reiskan perässä vielä enemmän innoissaan ja muutaman kerran törmäsi jopa puun runkoihin kun ei katsonut yhtään minne oli menossa, juoksi vaan täysillä. Loppulenkistä huomasinkin jotain punaista Tuksun etutassussa ja iso reikähän siellä oli :( Oli siis törmännyt johonkin oksaan, joka oli tehnyt ison kolon pienen valkoisen jalkaan. Äkkiä siis kotiin putsaamaan haavaa. En saanut sitä ihan puhtaaksi ja haavasta alkoi tulla lisää verta kun sitä nypelsin, mutta onneksi ollaan tänään menossa eläinlääkäriin terveystutkimuksiin, niin siellähän saan haavaa näytettyä samalla.

Pitäkäähän siis peukkuja sen puolesta, että meillä asuisi terve pieni valkoinen neiti. Tänään ainakin on tarkoitus tutkia pikkuinen päästä varpaisiin, vähän jo emäntää jännittää lopputulos :)