Reiskalla oli siis aika rokotukseen eilenillalla. Jäppinen oli oma-aloitteisen laihiksensa johdosta laihtunut kaksi kiloa ja painoi nyt 41 kiloa. Viimeksi punnitus tapahtui 28.9. eli aika lyhyessä ajassa laihtunut vaikka sen suunnan pitäisi olla toiseen suuntaan!

Reiska oli vähän stressaantuneena eläinlääkärillä, johtuen varmaan viime kerran kolmen tunnin odotuksesta ja kahdesta piikistä pyllyyn. Antoi kuitenkin kohtalaisen hyvin eläinlääkärin tutkia. Rokotusta ei edes huomannut. Sitten vähän isännän kanssa villittiin Repeä, jotta huomaisi, ettei tuo nyt mikään paha paikka ole ja kyllähän tuo kivasti villiintyi. Kiva huomata ettei stressi saanut kuitenkaan yliotetta miehestä. =)

Kotimatkalla ohimennen tehtiin "pieni" kieppi ja käytiin Kauniaisten kotipizzasta hakemassa pizzat. Isäntä oli niin pizzansa lumoissa, että olis varmaan unohtanu Repen autoon, jollei Repe ois fiksusti muistuttanu olemassaolostaan vinguttamalla vinkuleluaan takakontissa.

Muuten eilispäivään kuului Cesar Millanin laumanjohtaja-kirjan lukemisen aloittelua ja BH hajatelmia. Kytän kanssa olen harjoitellut kaupunkiosuutta, toki se ei mihinkään BH kokeeseen ole menossa, mutta kun olen käynyt kirjastossa ja postissa, niin pappis on päässyt mukaan ja saanut töröttää ko. putiikkien ulkona köytettynä mihin puuhun milloinkin. Kirjastosta hain itselleni kirjastokorttia ja siinä meni joku 10-15 minuuttia ja hienosti pappis istua tönötti koko ajan, vaikka ympärillä oli aika hälinä ja lauma pikkupoikia ilmeisesti suunnitteli, että pitäiskö koiraa kiusata vai ei. Onnekseen eivät alkaneet kiusata, koska minä näin kirjaston ikkunasta koko ajan tilanteen. Olisivat saaneet selkäänsä jos olisivat pappista vähän edes katsoneet pahalla silmällä ;)

Postin edessä tönötys sujui pappikselta ihan mainiosti. Tosi rauhallisena jää tönötteleen ja sit vaan tuijottaa siihen suuntaan mihin olen mennyt. Postistakin näkee kivasti pihalle, niin voi seurata miten koirat reagoi tapahtumiin ympärillä. Eilen oli sitten Reiskan vuoro tönöttää postin eessä. Paikotin sen istumaan. Menin postiin. Autotien toisella puolella menevällä jalkakäytävällä meni nainen kolmen koiransa kanssa. Normaalisti Reiska olisi vähän komentanut niitä, mutta jostain syystä eilen tyytyi vain vilkaisemaan niitä ja sen jälkeen jatkoi tuijotustaan kohti postin ovea. Melko intensiivisesti tuijotti vaan postin ovea ja tosi hienosti istui. Olin oikein ylpeä Reinomiehestä, paras suoritus kai ikinä postin eessä =) 

Siitä sitten alkoi pienimuotoinen BH pohdinta. Että jos siihen kuitenkin joskus tähtäis Repen kanssa. Toki muissa osa-alueissa saattaa vielä olla jonnin verran korjattavaa ja voisi olla tämän hetken tiedon mukaan parempi, jos Rane sinne menisi Repen kanssa...En tiiä, pitää sulatella ja mietiskellä...ja ehkä ihan harjotellakkin...?