Reiskan kanssa matkattiin kaksistaan tällä kertaa Loimaalle rallyilemaan. Anni olikin siellä kehittänyt aika pitkän radan meille, jossa oli alokasluokan ja avoimen luokan liikkeitä. Rata oli kyllä oikein oivallinen minulle ja Reinolle tulevia kisoja
silmälläpitäen. Ensimmäisellä rundilla kaikki meni ihan putkeen paitsi eteen istuminen ja sivulle vasemmalta tuleminen. Reiska teki liikkeen oikein hienosti ja istahti sitten sivulleni kuten tokossa olisikin pitänyt tehdä. Rallykyltissä ei vain sattunut lukemaan, että koiran pitäisi istua. Anni totesikin radan jälkeen, ettei minulla ja Reiskalla ole mitään suurempia ongelmia ja meno on hienon näköistä, ainoastaan minun kompastuskiveni on nuo sivulletulemiset eteä (onko tällaista sanaa?), kun en muista sanoa Reiskalle, että se jäisi seisomaan. Kyllähän se seisomaan osaa jäädä, vika on siis minussa kun en muista tätä sanoa. Toivotaan että saisin tämän ennen kisoja iskostettua päähäni ja muistaisin käskeä koiran seistä siellä!

Väliajalla muiden suorittaessa rataa otin avoimen luokan liikkeitä ja tokon voittajan
juttuja. Otettiin hyppyä niin että Reiskan piti tehdä paluuhyppy vähän niinkuin hyppynoutoa ajatellen. Tätä ei oltu tehty ennen mutta eipä miekkosella ollut mitään
ongelmia niinkuin olinkin ajatellut. Itse asiassa hyppiminen oli Reinon mielestä tosi kivaa vaikka esteellä oli korkeutta aika paljon eikä herra suvainnut ottaa paluuhyppyynsä yhtään vauhtia. Tämä siis kunnossa, seuraavalla kerralla harjoitellaan kapulan kera.

Kaukoja otettiin ihan hirmu monta kertaa ja ajallisesti varmaan joku 15 minuuttia.
Ylösnouseminen oli tahmeata ja miekkonen nousi helposti vain istumaan, seisomiseen meinattiin kaivata joka kerta pari käskyä. Ei kuitenkaan tullut ollenkaan eteenpäin vaan ennemmin peruutti taaksepäin. Gudigudi. Matkalla ei myöskään ollut väliä, pari kertaa olin hyvinkin kaukana ja hyvin meni. Kyllä tämäkin tästä! :)

Toisella rundilla rallya rata oli vaikeutettu ja koira piti olla vapaana. Siitäpä se illan
ongelma sitten syntyikin. Reiska oli sitä mieltä, että nyt otetaan aksaa. Tuijotteli
todella pahasti putkia ja himoitsi niihin. Oli todella huonosti hallittavissa ja pari kertaa menikin tökkimään putken päitä, jotka tosin oli käännetty maata kohden. Reino ei ollenkaan tajunnut, että miten sinne pääsi sisälle. Hih, juuri kun Anni oli käskenyt kaikki katsomaan Reiskan mallioppilas-suorituksia. Niitä ei tällä rundilla kyllä nähty (komiikkaa ja hauskanpitoa kylläkin sen edestä!), vaikka miekkonen
putkista pois päin mennessä tekikin kaiken todella hienosti. Ihmeellistä vetovoimaa löytyy kyllä putkista ja tämä pitänee jatkossa muistaa, etenkin vieraissa paikoissa, joissa tämä saattaa tulla yllätyksenä jos en muista.

Toisella rundilla otin useamman liikkeen uudelleen, joten ei ihan parhaita pisteitä kisassa olisi tullut, mutta meillä oli kuitenkin Reiskan kanssa hirmu kiva ilta keskenämme ja jäi tosi hyvä mieli :)

Rataan tutustumisten aikana Reiska otti paikallamakuuta, kahteen otteeseen nousi ylös johtuen siitä, että Mervi ja Tofu tekivät häiriötä Reiskalle ja Reiska oli vähän kummissaan pienestä ja pelokkaasta chihusta. Ei tainnut oikein miekkonen ymmärtää, että mikä oli homman idea. No se tietty oli se, että tämä häiriökoirakko olisi saanut rauhassa pyöriä Reiskan ympärillä. Reiskaa selkeästi ahdisti se, ettei se nähnyt minua eikä näin ollen saanut tukea ja turvaa olemiseen. Hyvin silti kokonaisuutena ja hienosti pysyi paikallaan ahdistaessakin, nousi silloin vain istumaan ja tähyämään minua.

Kiva ilta ja on se vaan niin mukava edelleen puuhata Reinomiehen kanssa. Tuntuu, että yhteistyö toimii koko ajan vaan paremmin meidän välillä :) Niin ja se Reinon into... Uskomatonta! :D

Huomenna lähdenkin työhyvinvoimaan Naantalin kylpylään pariksi päiväksi vaikka se ja uusiin työkavereihin tutustuminen kiinnostaa yhtä paljon kuin hatullinen sanonko mitä ;-)