eli JÄTTIPOTTIVIIKONLOPPU! 

Aamulla suhailtiin Saloon tiputtaen matkalla Kyttä kera wubbansa mun vanhemmille hoitoon. Harmi kun ei äkkiseltään aamulla löydetty sille rusettia kaulaan, ois käyny äitienpäivälahjasta.

Kehän alkua odoteltiin tunnin verran ainakin, parasta olla etuajassa kuin myöhässä...Tuomarin linjaa pystyi taas kivasti seuraamaan ja ERI ja EH olivat tänään(kin) linjana. Salossa oli by the way kovin sateinen ilma koko päivän.

Reiskan vuoro tuli ja juostiin ja vähän juostiin ja juostiin ja seisoskeltiin. Juoksu sujui tosi hyvin, mutta seisominen tuotti tänään vaikeuksia, oli vissiin nälkä kun piti pomppia mun taskua kohden...No kyllä se seisoakin osasi ja oli tosi hieno fiilis kun tuomari tuli ilmoittamaan, että olitte ROP ja että onneksi olkoon! WOOOOOW!!!

Reiska siis ERI1, PU1, SERT ja ROP! Kuinka hieno viikonloppu!  Ikimaailmassa ei oltais uskottu tämmöseen viikonloppuun etukäteen! Mahtavaa! On meillä niin hieno ÄIJÄ!

Arvostelu meni näin:

Hyvä luustoinen mittasuhteiltaan ja ääriviivoiltaan sopusuhtainen. Hyvät pään mittasuhteet. Sopiva pään vahvuus. Hyvät silmät. Tyypilliset korvat. Hyvä pitkä rintakehä. Sopivat kulmaraajat. Rodulle kuuluvat kaksoiskannukset. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Hyvät värimerkit.

Tuomarina "se mukava" Pirjo Aaltonen, joka oli itse asiassa kiinnostunut myös beussien valionarvosäännöistä ja oli kovin harmissaan kun sanoin, ettei Reiskasta muotovaliota tule, vaikka saisi sata sertiä ennenkuin jaksan itse tsempata pk-puolella..jos jaksan tsempata koskaan...Aika näyttää...

Oman kehämme jälkeen kierreltiin ja katseltiin muita kehiä jonkun aikaa ja sitten mentiin Katjaa, Mikkoa ja Lauraa katsomaan 50 metrin päähän näyttelypaikasta. On se mukava kun ihmiset ostavat kotinsa hyviltä paikoilta  Katja, Mikko ja Laura tulivat myös katselemaan näyttelytouhua lähemmin vähäksi aikaa ja Reiskahan vallan hullaantui kohta yksivuotiaaseen Lauraan eikä ollut moksiskaan vaikka Laura harrasti pienimuotoista nyrkkeilyä Reiskan kuonon kanssa. On se vaan niin lapsirakas otus. Gudigudi!

Katjan ja Mikon kanssa menikin niin paljon aikaa, että jäätiin ryhmiin, joissa meidät arvosteli Päivi Eerola, joka ei vieläkään pitänyt meistä, mutta ei se paljon haitannut!

Kotimatkalla poikettiin vielä Somerolle Peten ja Eevan kesämökkiprojektia katsomassa ja voi että siitä tulee tosi hieno! Reiska pääsi myös ohimennen päästelemään paineita lähimetsiin ja siellä se painoikin niin, että maa lenteli ja metsä rytisi. Oli ilmeisen rankkaa pienelle miehelle kun joutui kaksi päivää käyttäytymään sivistyneesti ja asiallisesti.

Papparainen haettiin hoidosta ja oli varsin tyytyväisen oloinen elämäänsä. Oli koko päivän saanut leikkiä wuballaan ja kiusata äitiäni sen kanssa

Kamerasta loppui tietenkin akku päivän aikana ja viralliset posetuskuvat saatiin otettua taas vasta kotona ja tuo sisällä kuvaaminen on muuten aika haasteellista...

Salon tuomiset

Koko viikonlopun saldo

Myöhästyneet äitienpäiväonnittelut vielä kaikille äideille!