Eilen töiden jälkeen suoraan Minnan ja koikkeripoikien kanssa Kartanon puistoon tokoilemaan. Oikein hyvä tokopaikka muuten näin sivumennen sanoen ja täytyy lenkkien yhteydessä ehkä käydä useamminkin! Reiskan kanssa oli tarkoitus vähän palautella viikonlopun kisoista ja pitää hauskaa ja saada vire pidettyä hyvällä tasolla. Kaikissa onnistuttiin! =)

Ensin leikitin Reinoa pallopäällä vähän niin etten kuitenkaan antanut sille pallopäätä. Sitten jätettiin pallopää maahan ja otettiin tosi pitkä ja haastava seuraamispätkä. Seurasi tosi hyvässä kontaktissa, ehkä inauksen vinossa kun tuijotti mua niin tohkeissaan. Intoa oli vaikka muille jakaa. Otettiin käännöksiä joka suuntaan ja ne menee tosi hyvin kun ite muistaa kääntää yläkroppansa ensin ja sitten vasta kääntyä. Hienosti Reino heilautteli pyllyään menemään käännöksissä, lennokasta sanoisinkos! Juoksu ja pysähdykset myös hyviä. Vapautus pallopäälle, jonka kanssa Reino sitten rallailikin onnessaan. Olin jos tässä vaiheessa treenejä huipputyytyväinen! =)

Sitten otettiin vähän lisää seuraamista samalla metodilla, mutta lyhyempiä pätkiä jotta Reino ei voi koskaan tietää koska pääsee pallopäälle. Sitten kierreltiin oikein urakalla puita ja pari luoksetulon stoppiakin ohimennen otin ja Reino oli ihan innoissaan, sen mielestä puun kierrot on ihan maailman parhaita juttuja! =) Liikkeestä seisominen muutamaan kertaan, mutta niissä jotain ite säädin, en ees oikein tajunnu, että mitä, mutta kohtalaisen hyvin pysähty eikä ottanu enää kun ihan muutaman extra-askeleen. En halunnu sitten ottaa muuta kun olin niin tyytyväisissä fiiliksissä, joten sitten otettiin paikallamakuu. Ensin Rapa ja Reiska vierekkäin ja Reiska sen parin minuutin ajan vaihto asento 5 kertaa. Kerran kävin palkkaamassa kun oli niin hienosti ollu muutaman hetken paikallaan vaihtamatta asentoa. Lisäksi totteli Minnan käskyjä eli meni maahan ja nousi ylös kun Minna sanoi Rapalle. Tähän vähän puutuin.

Toinen paikallamakuu Rokan kanssa. Nousi kolme kertaa istumaan kun teki mieli mennä pallopäälle ja vaihtoi maatessaan asentoa ainakin 7 kertaa. MEILLÄ ON ONGELMA!! Toki sitten kun otin pallopään pois näytiltä ja laitoin sen taakseni maahan, niin Reiska makasi paljon rauhallisemmin. Jäin miettimään, että pelkäsikö se sitä, että Rokka vie pallopään (jonka Rokka sitten hetkellisesti ottikin itselleen). Näitä pitää nyt katsoa ja ihmetellä kotosalla.

Treenien jälkeen sitten Heidi tuli meille ja laiteltiin ruokaa ja syötiin koko ilta (maha kai vieläkin täynnä). Kuinka joku osaakin tehdä niin jumalattoman hyviä lihapullia!? Onneksi katsoin tarkkaan miten niitä tehdään, niin ehkä saan itsekin ainakin jotain sinne päin olevia lihapullia! ;) Kiitos seurasta ja ihanasta ruoasta, pian uudelleen!? =D