Eilen oli taas vuorossa ohjatut tokot Loimaalla Reiskan kanssa. Heti alkuun meinas ohjaajalla hirttää miekkosen kanssa kiinni kun piti olla niin tarkkana omista nameista. Reinolla oli nakkipaketillinen nakkeja pilkottuna mukana mut eipä se oikein meinannut ymmärtää, että niistä riittää muillekin jaettavaksi. PRKL!  

Sain hillittyä itseni ja pistettiin Marian kanssa Tigeri ja Reino paikallamakuuseen vierekkäin. Reiska teki tosi hyvän ja toooosi pitkän paikallamakuun. Tämä siis siihen nähden hyvä ettei tätä ole treenattu aikapäiviin. Vähän levotonta oli hetkittäin ja miekkonen vaihteli asentoa, myös joka kerta kun Maria otti Tiikerin ylös ja laittoi uudelleen palkkauksen jälkeen makaamaan, niin Reiskan piti vaihtaa asentoa. Meni myös maahan ennen aikojaan eli Marian käskyllä, mutta tässäpä nyt ei mitään uutta ollut että se tekee mitä muut käskee. Miekkonen ei kuitenkaan ollut menossa mihinkään. Lopuksi Reetta tuli kovasti häiriköimään Reiskaa ja pyöri ja hyöri ihan kiinni Reiskassa, mutta miekkonen ei edes tainnut harkita lähtevänsä mihinkään, ihmetteli vaan että mitä tuo hullu ihminen puuhaa tuossa.

Seuraamista, liikkeestä istumista ja ne hyviä. Seuraamisessa aina yrittää hieman kesselöidä, mutta muistaa muistutuksen jälkeen olla nätisti. Edistäminen on vähentynyt huomattavasti viime kuukausien aikana, tosin nyt saattaa hajamielisyyksissään ottaa etäisyyttä sivusuunnassa, tosin hyvin nopeasti aina muistaa korjata takaisin oikealle paikalle. Itse kun muistaisin seuraamisen käännöksissä antaa vähän yläkropalla apua juuri ennen käännöstä niin sujuisivat nämäkin todistetusti paremmin.

Kaukot oli taas ihan hyvässä kunnossa, tosin miekkonen ennakoi kovasti, että nyt pitäisi keksiä uusia asennonvaihtovariaatioita ja pidentää yhdessä asennossa pysymisen aikaa.

Hyppynoutoa metallikapulalla. Heitin kaksi kertaa vinoon ja totesin itseksiini, että ohoh ja se olikin Reiskan mielestä vissiin uusi noutokäsky ja miekkonenhan sillä ohoh- käskyllä läksi hakemaan kapulaa. Kerran tuli esteestä ohi kun ei ilmeisesti muistanut koko esteen olemassaoloa enää. Hyppynoudossa pitäisi keskittää huomio Reiskan hyppytyyliin, hyppää nimittäin todella kummallisella tyylillä ja tämän huomasi Reettakin. Pitänee kotona siirtää este pihalle ja treenailla vähän hyppimistä niin että jotain on suussa ja lisäksi vielä eri korkeuksilla.

Reiska sai önistä häkissä temppukurssin ajan kunnes temppukurssin jälkeen pääsi vielä ottamaan aksaa ihan hitusen. Nyt pysyi jopa ihan tolpillaan, mutta voi mikä aksainnostus miehellä oli ja kovasti joku veti sitä a-esteelle kun itsenäisesti sitä suoritteli useamman kerran. Puomia otettiin useampi kerta ja se meni hyvin. Rengas meni myös oikein mainiosti. Keppejä piti ottaa, mutten sitten jaksanut ottaa niitä esille, joten se vähän jäi. Tyytyväinen fiilis meidän yhteiseen tekemiseen! :)