Torstai ja perjantai meni siellä Naantalissa, kotona oli kuitenkin kaikki mennyt hyvin ellei paremminkin kuin silloin kun minä olen kotona "villitsemässä" kaikkia. :)

Viikonloppuna piti niin tokoilla ja tehdä paljon kaikkea muutakin, mutta autotalli/varastorakennus vei aika paljon aikaa, mutta ihan kohta se on valmis! :)

Eilen oli hieno ilma ja isäntä halusi pitkästä aikaa leikkiä kameran kanssa. Tulos näytti tältä:

Iltapäivällä minä otin Tuksun mukaan ja hain vielä äipänkin messiin ja lähdettiin kohti Helsinkiä. Äipän tiputin Ikeaan matkalla ja Tuksun kanssa kruisattiin Konalaan, jossa meillä oli Dobotunti! Anna tiedusteli jossain vaiheessa halukkuuttamme osallistua sellaiseen ja tottakai me ollaan aina valmiita kaikkeen! :) Tuksun otin sen takia mukaan kun se on niin ennakkoluuloton rämäpää että sen sai pallon päälle helposti, Reiskaa olisi voinut munanmuotoinen pallo hieman epäilyttää ja Kyttä nyt ei olisi jaksanut keskittyä asiaan. Oikea valinta, koska Tuks päästyään pallon päälle oli ihan tyytyväisenä sen päällä ja pystyi hyvin tekemään asennonvaihtoja (m-i-s) ja pyörimään sen päällä. Tosin hetkittäin pallo tutisi kunnolla. Tämä palloilu siis kehittää hirmuisesti koiran syviä lihaksia.

Koirat väsyvät nopeasti tähän pallokuntoiluun, joten jouduimme itse pallojen kanssa hommiin (tosin minun jumppailuani esti ylivilkas koirani, jota piti vähintään toisella silmällä ja kädellä vahtia koko ajan). Tehtiin kaikenlaisia kuntoiluliikkeitä, mm. punnersimme, teimme vatsalihaksia yms. ja sitten teimme liikkeitä, joissa koira oli mukana kun mamma jumppasi. Eli koira saattoi kiertää ohjaajaa tai mennä jalkojen yli tai ali. Ali meneminen olikin jännää kun ei saanut itsellä kunto pettää ettei liiskaa koiraa alleen. Hirmu kiva tunti, joka kului sinänsä liiankin nopeasti ja kotiinlähtö tuli ihan liian pian! :( Kipinä hommaan jäi ja pitäneekin hommata pian pallo meille, onneksi tämäkin homma saatiin jo työn alle. Uusintakertaa kaivataan viimeistään sitten kun on omalla pallolla temputeltu aikamme. Sinänsä vaan harmi että Tuksulle ja pojille ei käy samanlainen pallo, vaan pojille pitää olla isompi.

Lopuksi myös kuvasatoa läskiReinosta ja gamlagubbesta. Kameran akku loppui ennenkuin Tuksun vuoro tuli, joten Tuks ei päässyt kuviin.

Ei paljon harmaata näy

Nämä oli pakko vielä laittaa kun oli niin hauska tilanne kuvattaessa. Isäntä koitti sijoitella papparaista seisomaan. Pappa ei ymmärtänyt, että mitä pitää tehdä ja alkoi komentamaan isäntää ylikierroksissaan.

"Emmä tajuu"

"Älä kuule ala neuvomaan mua sillon kun mä en tajuu!"

Tuksun kanssa naksuttelin viikonloppuna useamman kerran ja neiti edistyy aika kivasti hommassa. Hirmuisen innokas pieni neiti ja menee ihan tohkeiluksi kun näkee naksun ja namit otettavan esille. Menisi varmaan pers edellä puuhun kun naksuttelisin vaan... Videolla harjoitellaan peruuttamista hallitusti, ei hyppien eikä pomppien. Lisäksi loppuun harjoitellaan rauhoittumista kyljellään ja työn alla on myös kieriminen itsensä ympäri, jonka Tuks halutessaan myös osaa ihan hyvin, videolle en saanut kertaakaan tosin :( Videoin tekemisiämme, koska videolta jälkeenpäin katsottuna huomaa kaikki virheet, joita näyttäisi tulevan aika paljon siihen nähden mitä oli tarkoitus tehdä ja naksutella. Videota tulee treenimielessä käytettyä aivan liian vähän vaikka se olisi todella helppoa ja yksinkertaista kun meillä on kameran jalustakin. Pitänee tsempata ja alkaa enemmän kuvaamaan tekemisiä, myös Reinon kanssa tokoillessa!

VIDEO TÄÄLLÄ!