Respa poseeraa mettälenkin lomassa.

 

Tilinpäätös 2008:

REISKA:

-kasvoi ja varttui, keskittymiskykyä ei vieläkään ilmennyt, tokoa harjoiteltiin vaihtelevalla innostuksella ja inspiraatiolla. Alo ja avo liikkeet osataan, hyppyä tosin harjoiteltu vain muutaman kerran

- käytiin vähän Vehmaalla paimentamassa lampaita, paimennustaipumusta on. Nauru

- käytiin Salossa näyttelyssä, tuloksena H Huuto 

- eläinlääkärissä vierailtiin useamman kerran, onneksi on vakuutus, joka korvaa ylimääräset reissut. Oikeesti kipeitä ei kuitenkaan oltu, emäntä vaan säikähtelee välillä vähän pienestä.

- löydettiin tajuttomasti uusia kavereita!! Kieli ulkona ja tapailtiin sukulaisia aina kun mahdollista ja aina kun joku käski/pyysi jonnekkin

- käytiin erinäisillä kursseilla, mm. tokoa. Emäntä kävi luennolla ja yhdessä oltiin pidättyväisten koirien kurssilla (ihan huuhaata) 

- jouduttiin kaksi kertaa hoitoon "isovanhemmille" Silmänisku (siellä palvelu pelaa)

KYTTÄ:

- kävi Vehmaalla paimentamassa, ei taipumusta. Lähinnä vaan jahtasi lampaita...

- tokoa harjoiteltu ja palloa heitelty

-elelee leppoisasti ja rähisee edelleen kaikelle epäilyttävälle Huuto

-ei ylimääräisiä eläinlääkärikäyntejä

 

Suunnittelua 2009:

REISKA:

- no sitä näyttelyn H:ta lähdetään parantamaan!

- tokokisoihin menoa suunnitellaan vakavasti. BH-kokeen juttuja aletaan hiomaan.

- "remmirähjäongelma" poistetaan ja keskittymiskykyä koitetaan kehittää.

- koitetaan pysyä terveempänä

- lähdetään mukaan kaikkeen mitä mamma nyt saattaakin keksiä... Silmänisku

KYTTÄ:

-heitellään ja haeskellaan edelleen palloa

-tokoillaan ei niin tosissaan

-harjoitellaan "ihmisiksi" olemista ja vartioidaan kaikkea, mikä koetaan tärkeäksi ja liehitellään tyttöjä eli jatketaan samaan malliin Nauru

- koitetaan pysyä terveenä, vaikka ikää tulee

Reiska jatkanee koirapuistokäyntejä ainakin Hulan (kuvassa yllä, kuvaaja Tiia) ja muidenkin mukavien tyyppien kanssa sekä yhteisiä lenkkejä Lunan ja Tessan kanssa.

Tokoilua harjotellaan varmaan Hulan kanssa ja toivottavasti osallistuttais ainakin möllitokokisoihin ja jossain vaiheessa sitten ehkä oikeisiinkin...Tää koski nyt Hulaa ja Repee molempia. (kuva Tiia)

Vuodenvaihde meni mukavasti. Jäätiin sittenkin kotiin möllistelemään. Ettei aika olisi tullut tylsäksi kutsuin Annin + Tessan ja Lunan sekä Tiia ja Hulan kyläilemään. Oli Ranella ja Repellä toivottavasti onnen päivä...Molemmilla oman lajinsa naispuolisia edustajia kolme kappaletta liehiteltävänä SilmäniskuKuvassa Tiia koitti saada kaikki koirat olemaan edes hetken paikoillaan kuvausta varten. Tessa tosin päätti ottaa pienen hypyn ilmaan.

Reiskalle niin rakas Hula kerrankin paikoillaan. Hulalla ainakin lieni mukava vuodenvaihde, kun sai painia Reiskan ja Tessan kanssa.

Vikittelyä ilmassa?

Tai sitten painimatsia...

Kimppapainia!

Ei kai sillä kokoerolla mitään väliä ole, kun teurastetaan Tessaa!

Vai kuka teurasti ketä?

Hulan purukalusto on ainakin ihan hyvässä kunnossa! Nauru

Kuvat saattaa antaa hieman eri käsityksen vuodenvaihteen vietosta kuin mitä meillä oikeasti oli! Minulla ainakin oli mukava ilta, toivottavasti myös kaikilla muilla ja kiitos kun tulitte tekemään vuodenvaihteestani mukavan!

Viime viikonloppuna oltiinkin sitten Ranen ja Reiskan kanssa Tuuloksessa mökkeilemässä Millan, Jarnon ja Nilla-koiran kanssa. Koirilla tuntui olevan ihan hauskaa ja Reiska nautti valtavasti kun sai juoksennella pihalla ja järven jäällä vapaana. Kuvia reissusta jossain vaiheessa varmaan tännekkin.

Hyvää alkanutta vuotta vielä kaikille tutuille ja tuntemattomille!